facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diëtiste Kübra Bagci

Diëtiste Kübra Bagci

Info

Aarzel niet om met mij contact op te nemen indien ook jij handige tips en tricks wenst over gezonde voeding en beweging!
Ik bied de nodige begeleiding tot jouw doel, rekening houdend met uiteraard jouw gezondheid (locaties: Lier & Ham)



"Eatidall - Diëtiste Kübra Bagci -ik ben Kübra een gepassioneerde diëtiste die ervan overtuigd is dat er genoten kan worden van voeding zonder daar schuldgevoelens over te moeten hebben.De consultaties kunnen ook ONLINE doorgaan"
Adres: Hofstraat 14, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: +32494403137
Stad: Lier
Route: Hofstraat 14
Postcode: 2500


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diëtiste Julie Raekelboom Diëtiste Julie Raekelboom 0 meter Als diëtiste ben ik gepassioneerd bezig met het begeleiden van mensen naar een gezond...
Lstyle Lstyle 709 meter Ik had van de eerste keer een super goed gevoel bij Els! Ze heeft een heel persoonlij...
Recensies
Kübra is echt een topdiëtiste! Ze geeft heel veel tips en heeft me heel goed opgevolgd. Ze stond ook altijd open voor allerlei vragen en motiveerde me om nog beter te doen. Ik raad haar zeker aan!
Dag kübra, Ik ben ongeveer een jaar of iets meer op consultatie geweest. Door mijn werk als internationaal vrachtwagen chauffeur is het niet makkelijk om je gewicht onder controle te houden. Dankzij kübra ben ik er wonderwel in geslaagd om 20kg te vermageren, en dit zonder honger te lijden. Ik wou er snel in vliegen maar kübra heeft me met mijn voeten op de grond gezet en me aangewezen om het rustig aan te doen en te beginnen met een doel om 10% van mijn gewicht kwijt te spelen op een normale manier. Nadien zijn we rustig verder gegaan met telkens 5% extra. Ik ben zeer tevreden over het resultaat, nu is het aan mij om voet bij stuk te houden, maar met een gezonde kijk op mijn voeding is dit geen probleem. Gezonde groeten, Eddy
Als je op zoek bent naar een diëtiste die naar het geheel kijkt ben je zeker in goede handen bij haar. Haar manier van afvallen voelt helemaal niet aan als een dieet. Ze geeft hele goede tips en advies.
Topdiëtist! Volg je goed op en geeft duidelijk advies. Zij kan je ook goed motiveren. Echt een aanrader!
Kübra neemt de tijd om naar je te luisteren en samen in kaart te brengen hoe een gezond en evenwichtig voedingspatroon in jouw leven past!
Heel goede ervaring mee. Ze heeft me heel goed geholpen. Zeker de moeite waard om naartoe te gaan.
Vertaald door Google Ik was erg blij om Kubra-dame te leren kennen vanwege haar oprechtheid, aandacht en goed advies. Origineel Kubra hanimi,samimiyeti,yakin ilgisi,verdigi guzel tavsiyelerle tanimaktan cok memnun kaldim.Saglikli beslenme yolunda ilerlemek isteyenlere ,danisman olarak secmelerini tavsiye ederim.
Vertaald door Google Ik raad het echt iedereen aan, hij heeft mijn zoon op de beste manier geholpen. Origineel Gercekten herkeze tavsiye ederim oglum konusunda en iyi sekilde yardimci oldu cocuklar konusunda diyet olmaksizin zorlamadan guzel tavsiyelerde bulunuyo guzel sonuclar elde ediyoruz birlikte
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid