facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diëtiste Anne-Lynn De Vrij

Diëtiste Anne-Lynn De Vrij

Info

U kan bij mij terecht in mijn praktijk te Wommelgem voor al uw vragen omtrent voeding en gezondheid. Indien u geen tijd heeft om in mijn praktijk langs te komen of wanneer u de afstand te ver vindt, kan u opteren voor het online dieetprogramma.

Adres: Oelegemsteenweg 130, 2160 Wommelgem
Telefoonnummer: 0474/77 85 69
Stad: Wommelgem
Route: Oelegemsteenweg 130
Postcode: 2160


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 21:30
Vrijdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Diëtiste Berlaar, Diëtist Zandhoven, Diëtist Schoten, Lignavita ervaringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Zusters De Zusters 2 km
Wommelgem Gezond Wommelgem Gezond 3 km Ga voor een gezonde levensstijl met Herbalife! Meer info www.gezond-fit.net Afslanken...
Therapeute Andrea Marquet Therapeute Andrea Marquet 4 km Praktijk voor Healthy Fusion: persoonlijk voedingsadvies via polariteit en Munay Fusi...
Clean Hands Please Clean Hands Please 4 km Handhyiëne is een must. Onze display biedt de ideale oplossing!
NeuroVisueel Centrum NeuroVisueel Centrum 4 km Steeds heel professioneel
MTC MTC 4 km Zéer tevreden over het personal training traject. Vanaf het gratis intakegesprek duid...
Recensies
Supergoede diëtiste! Anne-Lynn neemt uitgebreid de tijd tijdens alle consulten en stuurt bij waar nodig. Ik ga hier nu ongeveer twee jaar en hoewel ik nu weet wat ik moet doen heb ik echt de controle van een diëtiste nodig. Ook de uitgebreide meting spiermasss, vetmassa, … werkt heel motiverend omdat er soms consulten zijn waar er niet veel gewicht kwijt is maar wel vetmassa. Anne-Lynn kadert dit ook steeds. Ondertussen kennen we mekaar ook wel goed waardoor het steeds een aangenaam contact is. Wanneer er eens een afspraak niet kan nagekomen worden heeft ze er ook begrip voor, en probeert ze mee te zoeken naar een ander moment. Ik blijf trouw elke maand langsgaan!
Dankzij Lignavita en de begeleiding van Anne-Lynn ben ik momenteel al 12 kilo kwijt op twee maanden tijd! Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld als nu, echt een dikke aanrader!
Top service! Dankzij Anne-Lynn raakte ik op korte tijd al mijn overbodige kilo's kwijt. Haar aanpak is zeer persoonlijk en doelgericht. Een aanrader!
Heel tevreden, vriendelijk en supper professionele service. Ook de interessante duidelijke brochure die je mee krijgt alsook de speciale producten dragen bij tot mijn hernieuwde fysieke vorm en moraal, een aanrader!
Heel tevreden, Anne-lynn heeft me erg geholpen met een gebalanceerd voedingsschema waardoor ik mijn zwangerschapskilo blijvend ben kwijtgeraakt.
Ik heb lang last gehad van darmklachten en na het volgen van het fodmap dieet bij Anne-Lynn zijn mijn klachten nagenoeg verdwenen.
Voor de eerste keer echt resultaat! Mega goede uitleg, super sympathieke vrouw! Ik kan het alleen maar aanraden!!
Zeer betrouwbare en gespecialiseerde Diëtiste. Zeer tevreden over de begeleiding.
Top en zeer professioneel! Annelyn kent haar vak zeer goed. Het goed opvolgen van haar tips en schema staat garant voor resultaat. Je hebt het volledig zelf in de hand en toch had het nooit zonder haar gelukt! Dikke merci!
Totaal niet tevreden. Afspraak gemaakt en niet kunnen nakomen wegens koorts. 24 uur op voorhand afgebeld, kreeg droogweg de melding dat dit aangerekend ging worden. Moest 48 uur op voorhand afgebeld geweest zijn, mijn excuses, maar ik kon 48 uur op voorhand niet weten dat ik koorts ging hebben!!! Binnen de 14 dagen werd de rekening doorgestuurd naar een incassobureau. Bovenop dit, nog zeer slechte 'dieet' tips gekregen ook. Waarschuwing aan mensen die onverwacht ziek vallen, betalen zal je! Momenteel een andere diëtiste die menselijk en zeer professioneel is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid