facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diëtist Pieter

Diëtist Pieter

Info

Ik begeleid mensen naar hun persoonlijke doelen betreffend voeding en gezondheid. Leer afvallen op een slimme, gezonde manier waarbij je nog kan genieten.



"Zelfstandig diëtist, afspraken online of in Leuven.Jouw adres voor coaching om af te vallen met blijvend resultaat. Leer nieuwe voedingsgewoontes aan die je lager gewicht ondersteunen terwijl je nog kan genieten.Maak telefonisch een afspraak of bezoek de website voor meer info.Praktijklocatie voor consultaties in Wilsele Keizersberg praktijk"
Adres:
Telefoonnummer: 0460945181
Stad: Korbeek-Lo


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Diëtist Pieter Leuven, Diëtist Korbeek Lo, Diëtist Kessel-Lo, Diëtist Leuven, Diëtist Heverlee, Diëtiste
Recensies
Heel goede diëtist. Heeft veel inlevingsvermogen en kan goed luisteren en mensen op hun gemak stellen. Hij helpt je om zelf de juiste keuzes te maken en tot inzicht te komen voor blijvende goede gewoontes.
Als studente dat al jarenlang ongelukkig was met haar lichaam, wou ik eindelijk de controle in handen pakken. Na een slechte ervaring met een andere diëtist, durfde ik eindelijk de stap te nemen om met Pieter in zee te gaan. Hij was me aangeraden door een goede vriend die er mooie resultaten had behaald. Al vanaf de eerste afspraak zorgde hij ervoor dat ik echt op m'n gemak was en wist hij me veel nieuwe inzichten en trucjes te geven. Hierdoor besefte ik dat mijn eetpatroon niet zozeer slecht was, maar dat het niet was wat mijn lichaam nodig had. Ook zag ik in dat afvallen niet enkel fysiek was, maar dat het vooral een mentale knop was. Na 6 maanden viel ik al een goede 9 kilo af, waarbij ik eigenlijk niet eens het gevoel had dat ik op dieet was. Pieter wist me altijd te motiveren en was nooit boos of teleurgesteld als het een paar weken niet ging. Naast zijn maandelijks coaching gaf hij interessante weetjes en links mee waardoor ik tussentijds makkelijker wist wat ik kon doen om goed bezig te blijven. Ondertussen voel ik me véél beter in m'n vel, kan ik weer toffe kleedjes aandoen en raadt ik hem ook aan bij anderen.
Pieter gaf me terug vertrouwen in mezelf op vlak van mijn gezondheid en gewicht. De kilo's blijven er voor een keer af, zonder dat ik echt moest "diëten"! Dit kan ik tenminste blijven volhouden. Hij toont interesse en medeleven. Ik kwam heel wat te weten over hoe ik een goed evenwicht kan vinden en blijven genieten van eten. Heel waardevolle tips en telkens aangenaam contact.
Naast voedingsadvies werden me heel wat belangrijke inzichten aangereikt die me vast en zeker zullen helpen om mijn gezond gewicht te behouden. Pieter gaf heel herkenbare voorbeelden van valkuilen waar ik vroeger vaak intrapte. Nu ga ik op een veel gezondere en rustigere manier met voeding om.
Heel tevreden van de uitgebreide uitleg van Pieter en de vele tips! Veel nieuwe inzichten gekregen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid