facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DHZ Discount Sint-Truiden

DHZ Discount Sint-Truiden

Info

Steeds de goedkoopste van de streek

Geschiedenis

al 36 jaar de goedkoopste doe het zelf van de streek



"De goedkoopste van de streek"
Adres: Montenakenweg 46, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: 011 68 12 58
Stad: Sint-Truiden
Route: Montenakenweg 46
Postcode: 3800


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00
Zondag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Doe het zelf Sint-Truiden, Brico Sint-Truiden, Gamma Sint-Truiden, doe-het-zelf winkels, Hubo Sint-Truiden, doe-het-zelf hubo, DHZ online, doe-het-zelf zaak in de buurt
Recensies
Dit is een doe het zelf zaak, letterlijk in deze zaak moet je het zelf doen. Artikels zelf gaan zoeken in half gevulde rekken waar alles door elkaar ligt , geen logica qua indeling. En veel beschadigde verpakingen dit alles met een dikke laag vettig stof op. Prijzen staan ook nergens bij. Vragen aan het personeel moet je ook al niet doen. Zelfs bij het binnenkomen in deze rare winkel is de kassa onbemand er komt zelfs niemand kijken. Als je toch iemand kan vinden van de winkel om een vraag te stellen weten ze het niet en wijzen ze je door naar de onbemande kassa. Zelfs voor de prijs van een product krijg je echt het antwoord: Je zal de prijs wel weten als je gaat afrekenen aan de kassa... ? Het is er zo vuil dat je de voorbeeldkleur op de verpotten niet meer kan onderscheiden. En stel beter geen vragen aan personeel deze kijken je aan alsof je hen vraagt om te werken op hun werk. Sorry. Onprofessioneel.
In november een tuinhuis besteld. Ging 5-6 weken levertijd zijn. Na 5-6 weken nog niets gehoord. In januari maar zelf gebeld om te horen waar ons tuinhuis bleef. Ze zeiden dat het tuinhuis in voorraad is maar dat het aan de leverancier is om dit te leveren. Paar weken later nog geen levering. Nog eens teruggebeld, €100 beloofd ter compensatie voor het lange wachten. 3 weken later, ook nog geen €100 gekregen. Uiteindelijk na een mail de beloofde €100 gekregen, maar nog steeds geen tuinhuis.. na nog verschillende malen te bellen, met vaak geen reactie of geen baas aanwezig waardoor we van het kastje naar de muur waren gestuurd was het ondertussen al maart. We waren het zo beu dat we onze terugbetaling vroegen. Dit hebben we na lang wachten en vele mails pas gekregen 27 april! De terugbetaling hebben we dan uiteindelijk gekregen, maar hier was de €100 wel weer vanaf getrokken. Er werd ons wel nog een waardebon van €100 beloofd maar die is tot op heden nog steeds niet bij ons gekomen. GEEN BETROUWBARE ZAAK!
Een regelrechte ramp,rekken zijn bijna allemaal leeg.
Zéér onvriendelijk personeel , vooral net voor sluitingstijd , al tweede keer op korte tijd onaangenaam ontvangen , hulp aanbieden doen ze dan niet , want ze moesten maar eens te laat zijn voor hunne bus te halen , ze kappen echt op de mensen om ze deur uit te hebben , ik heb dus dan ook niets gekocht ! Laatst keer voor mij daar !
Alles gevonden wat ik nodig had. Had wat twijfels tussen de verschillende aansluitingen, maar werd hier heel snel in verder geholpen heel aangenaam en vriendelijk personeel! Groetjes daar en tot weerziens
2 online bestellingen: 2x ontbreekt er een product en hoor je niets over een mogelijke terugbetaling, nalevering,... communicatiestilte. Betreurenswaardig.
Leuk om een doe het selfie jean paul mathi is een nummer één oorlel de week van de dag 7/7 24/24
Goede winkel vindt u redelijk veel
Vriendelijk en behulpzaam.. Je vind er wat van alles. Van redelijk geprijsd tot scherp geprijsd! Laat bij een lokale promo zeker iets weten dan passen ze de prijs direct aan!
Lege rekken artikels uit folder niet aanwezig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid