facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DGM tuinen

Info

De buitenruimte komt de laatste jaren steeds meer en meer naar de voorgrond in onze samenleving. Als jong, gemotiveerd en dynamisch bedrijf creëert DGM tuinen met plezier een buitenruimte welke voldoet aan uw wensen en smaak.

Geschiedenis

De buitenruimte komt de laatste jaren steeds meer en meer naar de voorgrond in onze samenleving.
De opdracht van een Landschaps- en Tuinarchitect bestaat er dan ook in om die buitenruimte zo in te richten dat het een verlengstuk wordt van de woning. Een extra leefruimte waar de eigenaar zijn interieur en smaak kan in terugvinden en helemaal tot rust kan komen. Deze nieuwe leefruimte is niet enkel een meerwaarde voor uw persoonlijke woonentiteit, ze zal ook bijdragen aan uw levenskwaliteit.

Als Landschaps- en Tuinarchitect tracht ik telkens een resultaat op tafel te leggen dat structureel sterk en krachtig oogt. Om zo'n resultaat te bekomen dient er rekening gehouden te worden met verschillende factoren. Enerzijds de smaak en wensen van de eigenaar alsook het uiterlijk van de woning en zijn omgeving. Anderzijds de taak van de ontwerper om met zijn creativiteit een unieke leefruimte te creëren dat tijdloos is.

Adres: 9180, 9180 Moerbeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0473622760
Stad: Moerbeke
Route: 9180
Postcode: 9180



op zoek naar gerelateerd: Wauters Tuinatelier, DGM Tuinen terwestvaart moerbeke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid