facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DGI

DGI

Info

DGI bvba, vastgoed voor bedrijven. Onze missie is kwaliteitsvol begeleiden in het zoeken naar oplossingen van bedrijfshuisvesting en bedrijfsinvesteringen.

Geschiedenis

DGI staat voor De Groof Immobiliën bvba, vastgoed voor bedrijven. Onze missie is kwaliteitsvol begeleiden in het zoeken naar oplossingen van bedrijfshuisvesting en bedrijfsinvesteringen.

Adres: Mechelsesteenweg 200, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Telefoonnummer: +3215556828
Stad: Sint-Katelijne-Waver
Route: Mechelsesteenweg 200
Postcode: 2860


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Industriegrond Sint-Katelijne-Waver, Magazijn te huur 1000m2, KMO units te koop Londerzeel, Magazijn te huur Bonheiden, Magazijn te huur Mechelen, Loods te koop - Zaventem, Immo Sint-Katelijne-Waver, Immoscoop te huur Sint-Katelijne-Waver
Recensies
Ik heb Marina De Groof over de jaren leren kennen als een gedreven, ondernemend en gepassioneerd zaakvoerder van DGI. Persoonlijke service staat hier voorop, waarbij ze gebruikmaken van moderne, digitale technieken om de meest omvattende online informatie over panden onmiddellijk ter beschikking te stellen.
Alleen maar lof voor deze vastgoedmakelaar. Onze ervaring: schitterende service, professionele begeleiding, mooie bedrijfspanden in portefeuille, fijn contact met verschillende medewerkers! Een absolute aanrader voor iedereen die opzoek is naar bedrijfsvastgoed.
Zéér professioneel bedrijf en erg vriendelijke mensen, een zéér tevreden klant! TOP! Stefan McSIGN
Professioneel, meedenkend en vriendelijk, top !
Alles naar wens
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid