facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DeXair

DeXair

Info

Bij DeXaiR kan u terecht voor een volledig onderhoud van uw ventilatie systeem, het reiniging van de luchtkanalen en debieten inregelen.

Geschiedenis

Onderhoud Ventilatie toestellen en reinigen van de luchtkanalen .

Adres:
Telefoonnummer: 016/90.11.54
Stad: Aarschot


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Onderhoud ventilatiesysteem D, Kanaalreiniging ventilatie, Orcon ventilatie onderhoud, Vent-Axia onderhoud, Aldes ventilatie onderhoud
Recensies
Zeer goede service met een best wel duur kostenplaatje. De service die je hier krijgt is niet te evenaren.. eerst komt de technieker een diagnose stellen van je systeem, en op zijn advies volgen indien je dit wens voeren zij de reparatie/ reiniging uit en trekt men de kost van de diagnose van de herstelling som af. Als de herstelling dringend is, ben je ook echt snel geholpen. Zeer tevreden bij jullie en men zegge het voort.
Ventilatie D-Systeem laten reinigen door Dexair. Alles is zeer professioneel en transparant aangepakt. Bij elke stap krijg je uitleg over wat er gebeurt en waarom. Tijdens het onderhoud kan je meekijken op camerabeelden hoe de ventilatiebuizen er uit zien voor en na de reiniging. Ze geven veel tips en uitleg over hoe je het best je systeem kan onderhouden en gebruiken. Ik ben zeer tevreden van het geleverde werk.
Professionele en toch vriendelijke afhandeling. Heel correcte prijs en alles was netjes en proper na de werken. Wij zijn zeer tevreden !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid