facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dewaele vastgoed met advies

Dewaele vastgoed met advies

Info

Dé referentie voor vastgoed & advies. Volg ons en blijf op de hoogte van wat beweegt in de vastgoedwereld.

Geschiedenis

Bij Dewaele verkopen of verhuren we niet zomaar een baksteen. Een huis kopen is geen alledaagse gebeurtenis, maar een levenservaring. Daarom zorgen wij ervoor dat deze ervaring vlot verloopt. We nemen alle mogelijke taken van de koper en verkoper op ons en geven de nodige begeleiding, zodat je zorgeloos kunt genieten van een nieuwe thuis.

Onze makelaars gaan dagelijks met veel enthousiasme aan de slag voor hun klanten. Met meer dan 20 kantoren in West- en Oost-Vlaanderen en in Brussel volgen ze vraag en aanbod van dichtbij. Elk dossier wordt professioneel en discreet behandeld. Ook voor luxevastgoed hebben wij een specifieke aanpak onder het merk Van der Build, ons submerk voor exclusief vastgoed. De jarenlange ervaring garandeert een succesvolle afloop van elke vastgoedverhaal.

En waar wil jij straks graag wonen?

Meer info:
www.dewaele.com
www.vanderbuild.be



"Op zoek naar jouw droompand in de "Rodenbachstad", stad Roeselare? Of wens je een vrijblijvende schatting van jouw vastgoed? Wees zeker welkom in ons kantoor in Roeselare, op Dewaele kan je rekenen voor het leven.Met onze gebundelde jarenlange expertise en een passie voor vastgoed vormt Dewaele een team dat al bijna 40 jaar voorloopt in de Belgische vastgoedsector. Onze missie? Een levenspartner zijn voor al onze klanten in wonen en ondernemen met expertise in woon-, bedrijfs-en luxevastgoed. Wij willen onze klanten voor de volle 100% ontzorgen en hen op elk sleutelmoment in het leven bijstaan met ons deskundig advies. Van hulp bij het verhuizen tot het geven van juridisch, fiscaal of financieel advies."
Adres: Roeselare
Telefoonnummer: 0800 11 8800
Stad: Roeselare



op zoek naar gerelateerd: dewaele vastgoed met advies veurne veurne, immo dewaele roeselare, immo dewaele brugge, immo dewaele middelkerke, immo dewaele oostende, immo dewaele kortrijk, immo dewaele waregem, immo dewaele gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koboy Koboy 3 km Alle renovaties, zowel totaalprojecten als kleinere renovatiewerken, alsook interieur...
Coventa Coventa 5 km Bij dit vastgoedkantoor kregen we alvast wat we hoopten: eerlijkheid over het pand da...
Lothias Vastgoed Lothias Vastgoed 5 km Lothias Vastgoed heeft kantoren in Roeselare & Kortrijk. Roeselare: Maandag tot vrij...
Residentie 't Schiervelde Residentie 't Schiervelde 6 km Vertaald door Google Cool stadion o-o Origineel Cool stadion o-o
Heron Heron 7 km Heron bestaat uit vier prachtige paviljoenen die flexibel aanpasbaar zijn aan elke le...
Recensies
Alhoewel het een eerste contact was met Immo Dewaele voelden we onmiddellijk een vertrouwelijke sfeer. Eline zorgde voor correcte afspraken bij het bezichtigen van het pand . De contacten met de verhuurders verliepen heel vlot en gemoedelijk. Zij is het ideale aanspreekpunt . Ook met de andere contactpersonen was alles in orde; Doe zo voort zou ik zeggen !
Fauve heeft ons goed begeleid in het verkoopproces van ons huis, duidelijke en transparante communicatie, goede afspraken, kortom ‘hands on’. Efficiënte formule pre-sale en communicatietool klantenportal zorgen voor een ontzorging van ons als verkopers. We bevelen dan ook graag de diensten van Fauve en haar collega’s van Dewaele kantoor Roeselare aan.
Heel tevreden van de samenwerking met Dewaele-Immo Roeselare! Reeds sinds het eerste contact ben ik tijdens het volledige verkooptraject van mijn appartement altijd accuraat geïnformeerd geweest. Ook na de verkoop is het opstellen van de compromis en andere nodige administratie vlot en correct afgehandeld. Bedankt Björn Clauw voor de goede samenwerking!
Heel correcte aanpak van de verkoop van onze bouwgrond in Lichtervelde. Glasheldere communicatie en een heel grote bereikbaarheid via GSM en mail. Doorheen het ganse proces werden we constant op de hoogte gehouden met een mooi resultaat als gevolg. Björn, bedankt voor de topsamenwerking!
Voor de eerste keer met dit immokantoor gewerkt. De makelaar Bjorn heeft op ons direct een zeer goede indruk gemaakt en alle inspanningen gedaan om de verkoop te laten plaats vinden.
Wij zijn heel tevreden over de goede samenwerking met kantoor Dewaele en Fauve. Dankzij jullie grote inzet is ons dossier tot een goed einde gebracht waarvoor hartelijk dank.
Dankzij de professionele en correcte aanpak was het pand in Roeselare in anderhalve week verkocht . Een dikke proficiat voor het team van DEWAELE-Immo Roeselare en in het bijzonder voor Jeroen TAILLEU en Elsje SYPRE die de zaak hebben behartigd . Doe zo verder !
Zeer vriendelijke en correcte service bijImmo Dewaele .Alles wordt goed opgevolgd zowel telefonisch als per mail.Menselijke aanpak.
Ik heb al meermaals mijn eigendommen verhuurd in samenwerking met Eline Compernolle bij Dewaele Immo Roeselare. Ik ben steeds vriendelijk ontvangen en deskundig begeleid geweest om het huurcontract en dossier op te stellen in overeenstemming met de vigerende wetgeving. Met dank voor jouw inzet Eline.
Zeer tevreden over de samenwerking met Immo Dewaele Roeselare voor het verhuren van onze woning. In het bijzonder dank aan Eline voor haar uitstekende en professionele aanpak. Alles werd van A tot Z geregeld en opgevolgd. Een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid