facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Devils Rock for an Angel

Devils Rock for an Angel

Info

Devils rock for an angel is een metalfest tvv KOM OP TEGEN KANKER.
Mijn nichtje verloor de strijd in 2012 aan deze vreselijke ziekte, ze was 16.

Geschiedenis

Wij, Ann Devos en Didier Declercq richten dit metalsfest in om geld in te zamelen voor de 2 goeie doelen, om 1 team van 't College trapt 'hart' financiëel te steunen, zij fietsen mee met de 1000km voor KOM OP TEGEN KANKER.
We leggen even uit waarom en voor wie we dit doen. Broer Sven en schoonzus Cindy zijn in 2012 hun dochter Celeste verloren aan deze vreselijke ziekte, ze was net 16 jaar geworden. Om dit een beetje te verwerken en ook eens goed af te zien fietsen hij, zijn vrouw Cindy en enkele vrienden mee met de 1000 km voor "Kom op tegen Kanker". Daarvoor moeten zij 5000 euro zien in te zamelen om er te kunnen aan meedoen en daarin willen wij ons steentje toe bijdragen.

De rest van de Opbrengst schenken we aan een ander goed doel die ons nauw aan het hart ligt nl Villa Rozerood, een respijthuis voor kinderen met een levensbedreigende ziekte die samen met hun ouders, broers/zussen nog een mooie relaxte vakantie mogen meemaken. Wij organiseren Devils rock for an Angel, a tribute to Celeste om de opbrengst aan deze 2 goede doelen te kunnen schenken.

Adres: seelbachdreef 4, 8902 Zillebeke
Telefoonnummer: 0497/126316
Stad: Zillebeke
Route: seelbachdreef 4
Postcode: 8902



op zoek naar gerelateerd: Devils Tower
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid