facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deva Meubelen

Info

Wij zijn één van de goedkoopste meubelwinkel in Limburg. Met ons kwaliteitsvolle en goede service leveren wij ons meubels graag bij jullie !

Geschiedenis

Deva Meubelen
Grote Baan 64 of Diepestraat 1
3530 Houthalen

[email protected]
Tel: 0485 49 42 09

http://devameubelen.be/index.html

Openingsuren
Maandag - Zondag:
10:00 - 18:30



"Wij zijn één van de goedkoopste meubelwinkel in Limburg. Met ons kwaliteitsvolle en goede service leveren wij ons meubels graag bij jullie !Deva MeubelenGrote Baan 64 of Diepestraat 13530 Houthalen Tel: 0485 49 42 09⏱ OpeningsurenMaandag - Zondag:10:00 - 18:30"
Adres: Grote Baan 64, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: +32485494209
Stad: Houthalen
Route: Grote Baan 64
Postcode: 3530


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:30
Zondag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Meubelen Heusden-Zolder, Meubelwinkel Zonhoven, Openingsuren Vangeneugden Houthalen, Goedkope meubels Antwerpen, Meubels België goedkoper, Meubel Outlet Maasmechelen, Goedkope meubelen oostende, Sky Meubelen Heusden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rømmel - Interior & Design Rømmel - Interior & Design 54 meter Ik kocht al vaker kleine hebbedingetjes bij Rømmel. Leuke winkel waar je fijn kan ron...
Take it meubelen Take it meubelen 2 km heel slechte kwaliteit van eettafel,na een paar maanden begint het tafelblad aan zijk...
Meubelen Vangeneugden Meubelen Vangeneugden 2 km Prachtige zaak. Grote keuze. Professioneel personeel en ook zeer vriendelijk en behul...
3Studio / Dries Bosmans 3Studio / Dries Bosmans 3 km Tafel besteld bij Dries. Heel tevreden. Goede service, kwaliteit van materialen. Duid...
Recensies
Ik was op zoek naar een nieuwe bank bij Devameubelen, ik ben SUPER vriendelijk onthaald en geholpenondanks heel veel eisen oa kleur, stof,makkelijk schoon te maken. Er werd tijd voor mij gemaakt, er werden mij verschillende opties getoond, er werd ook mee nagedacht wat ik zeer fijn vond. Hierna werd mijn bank niet alleen super snel geleverd maar hebben ze ook geholpen met mijn oude bank naar de garage te helpen!!! Wat een service! Ik kan er niks op aanmerken! Omar, dankjewel om ons aan onze droombank te helpen! Zeker niet de laatste keer dat ik hier kom voor mijn meubelen!
SLECHTSTE service ooit. We hebben hier een boxspring gekocht levering en montage inclusief. Ten eerste hebben ze verkeerd geleverd. 2x een rechterstuk ipv rechts-en linkerstuk. Ze zeiden tegen ons dat de volgende dag het hoofdbedrijf zou leveren en monteren. De volgende dag werd het juiste stuk geleverd door het hoofdbedrijf maar moest mijn echtgenoot helpen met het dragen van de stukken. Dit werd blijkbaar zo doorgegeven door Deva zelf. Dit kan niet! Ze maken zelf een fout en verwachten dat de klant het oplost. Ik heb vervolgens gebeld dat het niet de bedoeling was dat we alles zelf zouden moeten dragen. Ik kreeg een heel klantonvriendelijkheid antwoord. Ik koop hier NOOIT meer. Nog niet eens 1 ster waard . Een dikke NUL.
Ik heb een zetel gekocht 3dagen geleden mijn zetel is nu al thuis. Super vriendelijke mensen. Aanrader!
Deva Meubelen doet wat het belooft! Op zoek naar een degelijke driedeurskast met in mijn achterhoofd nog een eerder bijzonder slechte ervaring opgedaan bij Lommers Interieur te Lommel, zie review A. De Keyser kwam ik bij Deva Meubelen te Houthalen. Bij Deva geen hoogdraverige bla ..bla.. bla.., maar “wat wij beloven is wat je krijgt”, een kwalitatief Belgisch meubel, volmaakt afgewerkt, aan een eerlijke prijs. Geleverd gekregen binnen de afgesproken tijd, en échte stielmannen die instaan voor een voorbeeldige montage! Kortom, bij Deva Meubelen wordt aan je verwachtingen voldaan, is de klant van belang, en krijg je waar voor je geld. Zeker een aanrader! 5 sterren waard.
Heel mooi gerenoveerd winkel, producten van hoge kwaliteit, en hele vriendelijke profesionele verkoper. Mijn bestelling een week eerder ontvangen dan verwacht raad ik het aan? Absoluut!
Ruim opgezette winkel met legio keuze in slaap en zitmeubels. Mooie aanbiedingen voor ieder portemonnee. Hier geslaagd in het vinden van een mooie en kwalitatief goede boxspring. Levering aan huis en montage service was vrij snel geregeld, binnen 5 dagen! Zeer vriendelijke en attente uitbater. Ik kom hier zeker terug. Overall service is Top!
Hele goede service en vriendelijke personeel en echt een sfeer van welkom worden geheten. Nogmaals schrijf ik een review over Deva Meubelen in een woord een prefecte service en verder voor klantenservice een dikke tien plus ik raad iedereen aan om daar eens binnen te gaan als je meubels zoekt je wordt ook tijdens de binnenkomst meteen als een persoon ontvangen.
Zowel slaapkamer, als volledig woonkamer gekocht. Hasan Safranti de eigenaar van Deva Meubelen heeft ons super bij gestaan tijdens onze keuze's met alle pro en contra van bepaalde stof/leder keuzes. Hij durft eerlijk met je mee te denken en niet gelijk sommige winkels die op alles ja zeggen om maar iets te kunnen verkopen. Dus wil je met een gerust hart iets kopen, ben je hier aan het juiste adres! Kijk nu al uit om weer te mogen kiezen bij hun in de winkel. Dankjewel Hasan, Deva Meubelen !
Mooie winkel vriendelijk personeel
Vriendelijke zaakvoerder die u proffessionele advies verleent dat volledig aansluit aan uw verwachtingen. Zeer goede service na verkoop!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid