facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DETHA DOORS

DETHA DOORS

Geschiedenis

binnendeuren - glazen deuren - laminaat - parket



"Wanneer u op zoek bent naar betaalbare kwaliteit en een ruime keuze aan deuren dan bent u bij Detha Doors aan het juiste adres. Dankzij onze ruime expertise kunnen we onomwonden zeggen dat we enkel topproducten leveren. In ons gamma vindt u zowel binnen -als glazendeuren naar ieders smaak en budget. Bovendien werken we met onze eigen, ervaren plaatsingsdienst die het karwei netjes voor u afwerkt."
Adres: ninoofsesteenweg 19, 1760 Roosdaal
Telefoonnummer: 023045644
Stad: Roosdaal
Route: ninoofsesteenweg 19
Postcode: 1760


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Delta Doors
Recensies
Prachtige showroom met zéér ruime keuze aan binnendeuren! Voor elk budget wat wils!!!
Op basis van de positieve reviews gingen wij een kijkje nemen bij Detha Doors te Roosdaal. Bij ons eerste bezoek werden wij onmiddellijk heel vriendelijk ontvangen. De zaakvoerder Dieter begeleidde ons op een uiterst professionele manier. Met al onze vragen konden wij op ieder ogenblik bij hem of zijn team terecht. Dieter beloofde ons ook dat de plaatsers zeer ervaren en professioneel zouden zijn. En effectief Hans & Kris plaatsten alle deuren op één dag zo prima en efficiënt zonder enige beschadiging van ons behangpapier en verfwerken. Ook de levering, service voor en na waren eveneens top. Kies je voor deuren van Detha Doors dan krijg je gegarandeerd uitstekende kwaliteit en service. Een absolute aanrader om voor Detha Doors te kiezen.
Heel erg blij met de perfecte plaatsing van de 10 nieuwe binnendeuren. Alles zeer mooi afgewerkt. Zeer goede uitleg gekregen. Dieter kwam zelfs ter plaatse nog voor een offerte werd gemaakt. Indien je van plan bent om nieuwe deuren te laten plaatsen, moet je zeker eens bij Detha Doors langsgaan!
Deuren verkopen is één ding, maar bij Detha Doors denken ze ook echt mee met de klant. Supervriendelijk, toegewijd, veel keuze voor ieders budget en nooit opdringerig. Dieter en partner, jullie zijn TOP.
In de wolken over onze 2 stalen binnendeuren en onze xinnixdeuren. Advies gekregen voor onze vinyl vloer. Resultaat is zeer mooi! Toffe samenwerking en professioneel advies. Detha Doors weet wat ze adviseren!
Supermooie binnendeuren met oog voor detail, dienst na verkoop is top waar menige zelfstandigen een voorbeeld kunnen aan nemen . Super tevreden van geleverde werken!!
Uitstekende service en kwaliteit !!! Parket, vinyl, houten deuren, stalen deuren... Top !!!
Zeer tevreden over het resultaat, zowel de Parket, de xinnix deuren als de douchewand. Top!
Ruime keuze aan binnendeuren en parketvloeren. Excellente service!
Bumperklevers, punkers kennen ze niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid