facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DetaileD.be

DetaileD.be

Info

Detailing workz,
tips & trics,
product reviews
and lots more!

Daily updates.

Geschiedenis

Passie, kennis en eerlijkheid. De drie kernwoorden om ons te beschrijven. Detailing is niet zomaar onze job, wij leven en ademen detailing. 24u per dag, 7 dagen per week.

Noem ons gerust OCD, ‘Obsessive Car Detailer’. Dit zowel in de verkoop van al je car-detailing producten als in het behandelen van jou geliefd voertuig.

DetaileD.be is distributeur voor België en Luxemburg van zowel Chemical Guys, Smartwax, ODK en Krauss. Verder verdelen we nog andere merken zoals carpro of MFD. Zowel particulieren, professionals als verderverkopers kunnen bij ons aankopen aan correcte en interessante prijzen. Waarbij je ons steeds kunt contacteren voor de nodige raad en daad.

Als je zelf geen tijd of zin hebt om je wagen te behandelen, kan je uiteraard ook bij ons terecht. We brengen je wagen in (bijna-) nieuwstaat, waarbij we iedere wagen behandelen alsof het onze eigen droomauto is. Bekijk zeker onze portfolio en de ‘detailing services’ pagina om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Het DetaileD.be team.

Adres: Begijnendijksesteenweg 62, 2230 Ramsel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0484151151
Stad: Ramsel
Route: Begijnendijksesteenweg 62
Postcode: 2230



op zoek naar gerelateerd: Detailed shop, Car Detailing, Auto Detail winkel, Chemical Guys, BB CARcare, Groothandel auto detailing, Professionele auto Detailing, Detailing Auto producten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chemical Guys Belgium Chemical Guys Belgium 442 meter Een ruim gamma aan onderhoudsproducten en materialen om je voertuig in nieuwstaat te ...
Recensies
Altijd een top plaats met enkel de beste raad & producten. Iemand die weet waarover hij spreekt, en geen blad voor de mond neemt als het slecht is maar rechtuit. Top elke x opnieuw!
Super sympathiek eigenaar is eerlijk al moet hij slecht nieuws brengen maar biedt oplossingen aan top bezig
Goede begeleiding in het vinden en combineren van de juiste producten. Zeer toffe en vriendelijke mensen!
Ik leerde Yves een 2 tal jaar geleden kennen via social media door zijn kennis van de producten die hij verkoopt/gebruikt. Nog steeds heb ik veel aan zijn advies. Ook heeft hij een set stoelen voor me gereinigd die ik tweedehands had gekocht en deze kreeg ik als nieuw terug! Dag en nacht verschil. Yves weet waar hij mee bezig is. Ik heb nooit ergens anders producten of advies sindsdien gevraagd voor mijn wagen. Ik raad hem aan vrienden en kennissen aan.
Ik heb al twee wagens onder handen laten nemen en bestel al mijn producten bij DetaileD. Yves heeft oog voor detail, kennis van zaken, en reageert altijd heel vlot met de juiste feedback! Absolute aanrader om je wagen liefde te geven. Mijn volgende wagen gaat ook terug bij hem binnen.
Niets dan lof over De DetaileD webshop en over Yves! De bestellingen die ik deed kwamen snel toe. Ook is Yves steeds behulpzaam bij vragen en geeft hij raad als je er om vraagt. Top kerel!
Zeer tevreden! Was onlangs geweest voor een coating maar bij het thuis komen zat er een lek in, bij contacteren direct antwoord gekregen en mogen omwisselen. Ook heeft hij de deur voor me opengedaan zelfs toen hij gesloten was.
Altijd een top service bij den Yves , voor raad en hulp sta hij altijd paraat en de producten zijn sneller geleverd dan dat sommige mensen tot 10 kunnen tellen
Heeft me geleerd de gele kant van de spons te gebruiken ipv de groene kant. En om ze eerst nat te maken. Heeft me wel een strafstudie bezorgd in het 5de middelbaar maar dat heb ik hem vorig jaar kunnen vergeven.
Het is nu ongeveer een maand geleden dat deze firma een ozon-behandeling heeft uitgevoerd voor onze tweedehandsauto omdat deze binnen echt een heel onfrisse geur had sigarettenrook en/of hond???. Tot nu toe ruikt de auto nog steeds fris. De oude, muffe geur is volledig verdwenen. De zaakvoerder heeft op dat moment ook even de motorkap gepolierd en ook dat is prima gedaan. Hij is echt wel een man met passie voor het vak, die op al je vragen en ik had er wel wat een degelijk antwoord geeft. Hij heeft veel producten in voorraad voor onderhoud van een auto. Een aanrader dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid