facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor dEssensi Restaurant 's Gravenwezel

dEssensi Restaurant  's Gravenwezel

Info

Gastronomie met de glimlach gebracht. Probeer 's middags onze 2-gangen Business Lunch à €33
's Middags kunnen ook het Chef's Menu en de à la carte.

Geschiedenis

dEssensi brengt gastronomie met verrassende combinaties in een stijlvol en eigentijds interieur, getekend door interieurontwerper Lieven Musschoot.
.
De zaak biedt plaats aan 50 gasten, die in de voormalige directeurswoning aangenaam kennis kunnen maken met onze no-nonsense kookwereld.

De essentie van ons culinair verhaal: genieten in een prettig ontspannen sfeer, het plezier van u daar ’s middags of ’s avonds te begroeten, binnen of – wanneer de weergoden ons goedgezind zijn – buiten, op onze ruime terrassen in de tuin, onze gasten blij maken.

De keuken van Karl Ave werkt uitsluitend met verse (streek)producten en natuurlijk zo veel mogelijk seizoensgebonden ingrediënten verwerken in het menu.
De gerechten gaan van klassiek tot minder voor de hand liggend, op deze manier willen wij u graag verschillende culturen en smaken laten ontdekken, steeds met het grootste respect voor het product en de intrinsieke smaak. In dEssensi streven we naar een goede balans tussen smaak, keuze, ingrediënten en prijs.

U kan bij ons terecht voor een uitgebreid culinair Chef's Menu (4-gangen, middag en avond) of een snelle, betaalbare Business Lunch (middag, 2 gangen).
U kan uiteraard ook voor een lunch of diner à la carte opteren..

Gastronomie, no fuss, met de glimlach gebracht, dat is onze missie.

Michelin beloonde ons met een ster voor 2017 , maar we hechten uiteraard zeer veel belang belang aan de mening van onze klanten... Jullie gaven ons een beoordelingsscore van 4,9 op 5 tevredenheid op 5000 recensies op Tablebooker.be, dat geeft ons een fijn gevoel en de goesting om te blijven verbeteren, innoveren en verfijnen.



"De Italiaanse keuken kenmerkt zich door culinaire eenvoud en het gebruik van de beste en meest verse ingrediënten die er zijn. Smaak en versheid staan voorop. Voedingsmiddelen en wijn zijn een fundamenteel onderdeel van de Italiaanse cultuur en voor een heerlijke culinaire reis naar Italië nodigen wij u uit naar Di Stephano te komen. Visgerechten, vleesgerechten, pasta en vegetarische gerechten, die indien u een dieet volgt glutenvrij eten en lactosevrij eten. Hier vindt u authentiek Italiaans eten, huisgemaakte roomijs en meer overheerlijke Italiaanse desserts. Het restaurant is prachtig en rolstoeltoegankelijk."
Adres: Kerkstraat 20, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 036444745
Stad: 's-Gravenwezel
Route: Kerkstraat 20
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: italiaans restaurant 's gravenwezel, Oltre 's-Gravenwezel, dEssensi 's Gravenwezel, Oltre 's Gravenwezel Menu, nieuw italiaans restaurant 's gravenwezel, Oltre Il Ristorante, dessensi 's-gravenwezel sluit, Restaurant Oltre Schilde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keysershof Keysershof 77 meter We hebben er wel gezellig kunnen zitten, maar toch, de bediening kon toch wel iets be...
Boca Boca 415 meter Super adresje! Heel vriendelijke eigenaars!
Recensies
Gisteren lekker gegeten en gedronken in dit gezellig en sfeervol restaurant. Zowel de kalsfilet als de suggestie vis/asperges waren heerlijk. Een ijsje vanille met krieken maakte het diner af. Een glaasje Limoncello aangeboden door het vriendelijke personeel werd gesmaakt.Nog even dit: wat is de vertaling van frambozen in het italiaans? ; Groetjes van een tevreden lekkerbek.
We hebben hier heerlijk gegeten! Super gezellig restaurant met aangename bediening.
Voor het eerst bij Merian en Stephano gaan eten met vrienden. Uiterst vriendelijk door Wouter ontvangen, zeer gezellig en stijlvol interieur, heerlijke keuken! We konden echt geen minpunten bedenken... dus van ons krijgt ´ Di Stephano ´ een 10 op 10. Veel succes verder ! Parkeren: Altijd plaats achter het restaurant
Wanneer je gezellig wil tafelen moet je hier zijn. Gevarieerde Italiaanse menukaart. Zeer vriendelijke bediening. Er is ook een aparte hoek in het restaurant waar je kan genieten van een lekkere kaas- of vleesfondue.Eten: 5/5
Overheerlijk, bediening op niveau, gezellig, een mooie en warme inrichting. Meriam, de gastvrouw, steeds in stijl. Stephano creatief in zijn verse keuken en Wouter is the cherry on top. Voor ons mag het elke dag Di Stephano zijn !
Super lekker gegeten! Vriendelijke bediening!!! Lekkere wijn! Komen zeker terugEten: 5/5
Heerlijk gegeten. Eerlijke smaken. Maryann en Stefano, fantastische gastheer en gastvrouw.
Vraag naar de fundiue Echt heel lekker En Wouter zorgt voor. De goede bediening Elke keer geniet ik opnieuw Van de aangename sfeer en het lekkere eten Lekker vers Klassiek
Prima authentieke keuken met zeer vriendelijke bediening en onthaal. Goede kwaliteit, keer op keer. Mooie locatie. Suggesties van de dag zijn aan te bevelen. Ook aan te raden voor meeneemgerechten! We halen er heel regelmatig lasagne, bolo of vege. Deze zijn steeds heel smaakvol. Jammer dat de fondue geur soms doordringend aanwezig is in het Italiaanse gedeelte van het restaurant. Een aparte afzuiging in het fondue gedeelte zou kunnen helpen dit euvel te verminderen. De suggesties zijn heel fijn gemaakt en zeker de moeite. Ze zijn wel van een hogere prijs dan op de kaart. Informeer dus indien je verassingen wil vermijden. Nog steeds een goede prijs kwaliteit.
Fijne bediening, heerlijk eten voor een goede prijs. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid