facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor dEssensi

dEssensi

Info

Gastronomie met de glimlach gebracht. Probeer 's middags onze 2-gangen Business Lunch à €33
's Middags kunnen ook het Chef's Menu en de à la carte.

Geschiedenis

dEssensi brengt al vijf jaar gastronomie met verrassende combinaties in een stijlvol en eigentijds interieur, getekend door interieurontwerper Lieven Musschoot.

In de voormalige directeurswoning kunnen onze klanten aangenaam kennis maken met onze no-nonsense kookwereld.

De essentie van ons culinair verhaal: genieten in een prettig ontspannen sfeer, het plezier van u daar ’s middags of ’s avonds te begroeten, binnen of – wanneer de weergoden ons goedgezind zijn – buiten, op onze ruime terrassen in de tuin, onze gasten blij maken.

De keuken van Karl Ave werkt uitsluitend met verse (streek)producten en natuurlijk zo veel mogelijk seizoensgebonden ingrediënten verwerken in het menu.
De gerechten gaan van klassiek tot minder voor de hand liggend, op deze manier willen wij u graag verschillende culturen en smaken laten ontdekken, steeds met het grootste respect voor het product en de intrinsieke smaak. In dEssensi streven we naar een goede balans tussen smaak, keuze, ingrediënten en prijs.

U kan bij ons terecht voor een uitgebreid culinair Chef's Menu (4 - of 5 -gangen, middag en avond) of een snellere, betaalbare Business Lunch (middag, 2 gangen).
U kan uiteraard ook voor een lunch of diner à la carte opteren..

Gastronomie, no fuss, met de glimlach gebracht, dat is onze missie.

Michelin beloonde ons opnieuw met een ster voor 2019 , we hechten uiteraard ook zeer veel belang belang aan de mening van onze klanten... Jullie gaven ons een beoordelingsscore van 4,9 op 5 tevredenheid op +6500 recensies op Tablebooker.be, dat geeft ons een fijn gevoel en de goesting om te blijven verbeteren, innoveren en verfijnen.

Adres: Kerkstraat 20 , 's Gravenwezel 2970, BE
Telefoonnummer: 03 644 47 45
Stad: 's Gravenwezel
Route: Kerkstraat 20
Postcode: 2970


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:00
Dinsdag: 19:00-20:30
Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 19:00-20:30
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 19:00-20:30
Vrijdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: dessensi openingstijden, dessensi michelin ster, dessensi openingsuren, dessensi wijnkaart, dessensi lunch, dessensi reserveren, dessensi chefs menu, dessensi lunch menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Hertebos Restaurant Hertebos 1 km Ongelooflijk goed! Zijn er geweest met de collegas en ook zij waren onder de indruk. ...
De Vogelenzang De Vogelenzang 3 km Snelle en betrokken bediening. Over algemeen vonden onze tafelgenoten het voorgeschot...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid