facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dessauvage

Dessauvage

Info

Een stevige reputatie in papier, printersupplies en kantoorbenodigdheden. Wij zijn een vaste partner van kleine & grote privébedrijven, scholen en ...



"Een stevige reputatie inzake papier, printersupplies en kantoorbenodigdheden.Ons bescheiden bedrijfje groeide uit tot een vaste partner van kleine en grote privébedrijven, scholen ... in de wijde omtrek. De passie voor kwaliteitspapier in combinatie met het enthousiasme om elke klant een persoonlijke topservice te geven, was de voorbije jaren de motor om het bedrijf systematisch verder uit te bouwen.Dankzij het direct contact dat ze met onze klanten hebben, zijn we in staat om snel een antwoord te vinden op vragen en kunnen we snel inspelen op problemen. We trekken verder de kaart van de duurzaamheid. We kopen papier, printerbenodigdheden en kantoormateriaal aan bij leveranciers die hun hun respect voor het milieu kunnen aantonen."
Adres: Ambachtenstraat 16, 8870 Izegem
Telefoonnummer: 051309870
Stad: Izegem
Route: Ambachtenstraat 16
Postcode: 8870


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Login dessauvage, Kantoorartikelen izegem
Recensies
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Ze hebben heel veel in aanbod en wat ze niet hebben zoeken ze zelf voor je op. Niets is hen te veel, zelf de levering komt met de smile en op de plaats waar je wil!
Zeer ruime keuze. Alles is makkelijk te bestellen via de webshop. Levering met de glimlach
Dessauvage, groot assortiment, zoveel meer dan papier- en printbenodigdheden... uitgebreide catalogus, en.... levering met de glimlach waar je het zelf hebben wil!
Goede service, snelle respons op vragen
Professionals voor office supplies
Verkeerde locatie correct adres 50.9170511, 3.1922874 Snel en efficiënt lossen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid