facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Despert & Co

Despert & Co

Info

Zoekt U een exclusieve wijn, een aperitiefwijn, of misschien liever een Porto? Dan bent U bij Despert aan het juiste adres.

Geschiedenis

Zoekt U een exclusieve wijn, een aperitiefwijn, of misschien liever een Porto? Dan bent U bij Despert aan het juiste adres. Al jaren lang biedt Despert een uitgebreid assortiment wereldwijnen aan. Franse wijnen, Italiaanse wijnen, Portugese wijnen zijn maar een aantal voorbeelden van wijnen die U bij ons kan vinden. Natuurlijk kan U bij Despert ook terecht voor andere sterke dranken zoals Cognac, Armagnac, Calvados of Grappa. Als exclusieve verdeler van Krohn kan U ook bij Despert terecht voor een goede Porto.
Om iedereen de mogelijkheid te geven om deze nieuwe wijnen te ontdekken houden wij geregeld opendeurdagen en wijndegustaties. Dezen gaan natuurlijk altijd gepaard met interessante promoties.

Adres: Zagerijstraat 25, 2960 Sint-Job-In-'T-Goor, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 238 05 84
Stad: Sint-Job-in-'t-Goor
Route: Zagerijstraat 25
Postcode: 2960


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Despert zagerijstraat Sint Job in 't Goor, Drankenhandel st Job, Despert champagne, Wijnhandel Schoten, Wijn kopen Antwerpen
Recensies
Wij bezoeken Despert voor elke gelegenheid & steeds met succes! We vinden er steeds een mooi cadeau om de gastheer & gastvrouw te bedanken, relatiegeschenken om onze klanten te bedanken, de perfecte wijn bij je gerecht om je gasten te verwennen. Het is geen traditionele winkel, je stapt buiten en je weet wat je drinkt. Je wordt steeds geholpen en geadviseerd wat elk bezoek meer tot een ervaring maakt dan louter een aankoop. Ben je geen wijnkenner maar je apprecieert een lekker glaasje wijn; ben je bij hen aan het juiste adres. Ben je een wijnkenner en je bent op zoek naar enkele prachtexemplaren om je gasten omver te blazen; ben je bij hen ook op het juiste adres. Either way, voor ieder wat wils. Tip: bezoek hen zeker bij de opendeurdagen! Mijn persoonlijke favorieten; - Rood; Baglio Gibellina 'U…Passimiento' - Wit; GROOT CONSTANTIA Chardonnay - Rosé; Intense Gris
Wijnproeverij geweest. Natuurlijk zeer lekkere wijnen ontdekt. Vriendelijk onthaal en uitleg.
Lekkere wijnen, aan geboden door vriendelijke mensen met kennis van zaken
Wij zijn reeds een aantal jaren klant en zeer tevreden. De opendeurdagen zijn steeds top en tot in de puntjes verzorgd. Zeer ruime keuze en voor elk budget. Wij zijn geen zakenmensen, wij kopen enkel voor familiaal gebruik. Toch worden wij net zo hartelijk ontvangen als de grote afnemers!
Voortreffelijke wijnen in diverse prijsklassen.de proefpaketten zijn prijs/kwaliteit echt een aanrader.zijn allemaal lekkere exemplaren.als je het zo bekijkt zeker niet duurder dan de supermarkt.en een heel mooi assortiment.top!!!
Marc heeft ons onlangs geholpen bij het samenstellen van relatiegeschenken. We kregen zeer goed advies op maat. Vriendelijke ontvangst, snel geholpen en goede kwaliteit. Een aanrader!
Fantastisch assortiment met zeer deskundige uitleg bij de keuze naar een goed wijntje voor bij elke gelegenheid en in elke prijsklasse. Bedankt Despert.
Al even klant, en steeds tot grote tevredenheid! Is het voor feesten, recepties, beurzen of klantavonden voor Sur La Iri, telkens krijgen we goede raad en worden de juiste keuzes gemaakt! Bedankt Johnny!
Goede wijnen, maar iets meer wijnkennis mag. Een wijn is niet goed omdat hij duur is en omgekeerd. Misschien is een goedkopere instapwijn een piste om meer mensen bij wijn te brengen ook een mogelijkheid.
Top wijnen! Top service! Top mensen, met hart en ziel! Gewoon GEWELDIG
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid