facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DeskDrive

DeskDrive

Info

Wil u meer tijd en controle over uw bedrijf en uw leven? Wij bieden u de oplossing op vlak van administratie, planning, facturatie en klantencommunicatie.

Geschiedenis

DeskDrive staat voor "less work, more business".
Door het inschakelen van de DeskDrive digitale assistent, neemt u controle over uw administratie. Uw administratie zal vlotter afgehandeld kunnen worden, terwijl u overzicht en controle behoudt. Dit brengt met zich mee dat u tijd, kosten en zorgen zal besparen. Op die manier ondersteunt u de groei van uzelf en uw onderneming.

Deskdrive is ontwikkeld door de expert op business consulting en IT, Tonny Bruckers. Samen met een team testbedrijven ontwikkelde hij de DeskDrive digitale assistent. Dankzij de input van de testbedrijven uit verschillende sectoren kan DeskDrive ingezet worden in elk business model en kunnen er persoonlijke, bedrijfseigen structuren in worden geïntegreerd.

We zijn ervan overtuigd dat DeskDrive ondernemers kan helpen. Helpen om tijd te besparen op administratie en die tijd te kunnen inzetten op winstgevende activiteiten binnen het bedrijf. Verder zorgt het voor controle, overzicht en dus gemoedsrust. Ondernemers die controle, meer middelen en gemoedsrust hebben, kunnen verder groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

Ondernemerschap ondersteunen willen we doen en daarom werd er beslist om DeskDrive op de markt te brengen. Vicky De Ceuster neemt deze taak op zich. Ze heeft 15 jaar ervaring in administratie, aankoop en verkoop en laat zich nu nog verder opleiden door de beste instituten in België.

Ons kantoor bevindt zich in Malle en is elke weekdag geopend van 9u tot 17u. Op andere momenten, werken wij op ons thuiskantoor in Zandhoven. Dus neem best eerst contact op voor meer informatie en om een afspraak in te plannen.

Voor de ondersteuning van de DeskDrive klanten is er uiteraard een supportteam dat ook 's avonds en in de weekends voor u klaar staat.

Adres: Langestraat 95 | 2, 2240 Zandhoven
Telefoonnummer: +32 475 46 17 57
Stad: Zandhoven
Route: Langestraat 95 | 2
Postcode: 2240


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Vicky DeskDrive
Recensies
DeskDrive is een bedrijf dat een digitale assistent aanbied die voor jou eenvoudig en overzichtelijk facturen en administratie regelt. DeskDrive is betrouwbaar en uiterst professioneel. Bedankt!
Zeer tevreden van de software. Alles klop tot in detail en alle vragen worden onmiddellijk verholpen! Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid