facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Designmeubelen Peeters-Van Leeuw

Designmeubelen Peeters-Van Leeuw

Info

Kwaliteit, persoonlijk advies en een onberispelijke service, dat zijn onze waarden. Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel te Veerle-Laakdal.

BE 0457.120.418

Geschiedenis

Al meer dan 70 jaar proberen we u het allerbeste te bieden wat op meubelgebied en slaapcomfort te vinden is.

In het jaar 1943 werd de meubelzaak Peeters-Van Leeuw in het centrum van Veerle-Laakdal opgericht door Theophiel Peeters en Rachel van Leeuw.

De meubelzaak kende succes en er werd gezocht naar een nieuwe en grotere locatie.

Een nieuwe, moderne winkelruimte werd opgericht in 1972 langs de Oude Geelsebaan in Veerle-Laakdal.

Ook nu weer bleef het familiebedrijf groeien. Dit mede door de inbreng van de 4 zonen: Cyriel, Antoine, Walter en Hugo.

In 1993 werd er een nieuw gedeelte bijgebouwd zodat Peeters-Van Leeuw momenteel een winkeloppervlakte heeft van 5.000 m²

Ondertussen zijn we anno 2016 en is de 3de generatie ook actief in de firma.

We zijn dan ook terecht trots op alle voorbije jaren en we hopen ook de volgende jaren garant te staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en een onberispelijke service.

Adres: Oude Geelsebaan 100, 2431 Veerle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 014/86 15 74
Stad: Veerle
Route: Oude Geelsebaan 100
Postcode: 2431


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Peeters-Van Leeuw stoelen, Design meubelen België, Peeters-Van Leeuw bedden, Design meubelen Hasselt, Peeters - Van Leeuw Keukens, Design meubelen Leuven, Design meubelen Antwerpen, Design meubelen online
Recensies
Heel veel keuze. Een heel goede begeleiding bij keuze van de meubelen, kiezen van stoffen en kleuren door Carolien. Afterservice fantastisch!!! Heeft ons zeer goed geholpen. Hadden 2 maal een probleem met onze Leolux lederen salon. Zij heeft dit zeer goed opgelost. Voor alle verdere aankopen gaan wij zeker terug. Voor ons 10 op 10.
We zijn heel tevreden met de aankoop van het nieuwe bed "auping" en matras.
Luisterbereidheid en deskundig advies. Zoeken tot een bevredigde oplossing gevonden is. Om het met een woord te zeggen: TOP
In 2019 kochten we 2 relaxen Jori met bijhorende super service bij bestelling en levering. Nadat we begin 2021 bij 1 van de 2 een probleem met de kleurvastheid van het leer vaststelden konden we op hun professionaliteit en klantgerichtheid rekenen. Door hun vastberadenheid en volgehouden inspanningen kregen we zonder kosten een opnieuw overtrokken relax terug. Super !!! Met dank aan heel het team. Wil je meubels kopen bij een team dat het opneemt voor haar klanten dan moet je bij Peeters-Van Leeuw zijn ! Mia & Lambert
Zoals vele grote meubelzaken is het management van "Peeters-Van Leeuw" erin geslaagd om door de jaren heen beslissende veranderingen door te voeren. Dit familiebedrijf met een lange traditie is het bezoeken waard. Zij stellen vele Belgische designmeubelen ten toon waaronder dressoir, kasten, salons, relaxen, tafels, slaapkamers, enz. Vriendelijk en personeel zorgt ervoor dat de klant een juiste keuze maakt. Een binnenhuisarchitecte zorgt voor een extra dimensie dóór via 3D beelden de concrete thuissituatie na te bootsen. Rond de zaak is een grote parking voorzien.
Top meubelzaak. Je wordt echt heel goed begeleid in de keuze van je meubels. Ze wisten meteen wat ik voor ogen had, en lieten het mij met alle rust bekijken, en helpen zo nodig. Niets was hun teveel om uitleg te geven en in de grote mooie meubelzaak rond te leiden. Topzaak… zeer mooie meubels… en zeer vriendelijke hulp.
Zeer mooie zaak met een heel mooi en uitgebreid aanbod. Het is echter het aangename contact met de medewerkers die zorgt voor dat tikkeltje extra. We werden tijdens onze zoektocht naar de juiste meubelen perfect begeleid door Jan. Van de grote lijnen tot de uiteindelijke keuzes die we maakten, steeds dacht hij mee over wat de mogelijkheden waren. Jan nam zijn tijd om te begrijpen wat onze noden en wensen waren en reikte op basis daarvan ideeën aan. We zijn super tevreden met de keuzes die we gemaakt hebben. Ook de afspraken met betrekking tot levering en installatie zijn helder. De communicatie met alle medewerkers loopt heel vlot en de mensen die de levering en installatie voorzien zijn top! Kortom: een professionele winkel in alle geledingen, waar klanten nog echt koning zijn!
Zeer tevreden, bed gekocht, vriendelijk maar ook vooral veel tijd gekregen om alles goed te bekijken en de matrassen te mogen testen. Zo ben ik ook erg tevreden en heb ik de perfecte bed voor mij. Ook bij de levering, die sneller was dan voorzien, hebben ze rekening gehouden met de uren die ik vrij was. Vriendelijke leveranciers die snel en correct alles opgezet hebben. Echte goeie service
In onze zoektocht naar de perfecte salon werden we begeleid op een ontzettend vriendelijke doch professionele manier. Het aanbod voldeed perfect aan onze verwachtingen. Oprechte interesse in de foto’s van de ruimte zorgde voor een magnifiek resultaat. Wij stapten buiten op wolkjes, de hagel kon zelfs de stemming niet verpesten. Bedankt!
Ik kan PVL zeker aan iedereen aanraden. Top service van bestelling tot en met de levering. Super vriendelijk, correct en eerlijk! Bedankt aan het hele team! Mocht het overal zo vlot verlopen, de wereld zou zoveel mooier zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid