facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Design Your Balance

Design Your Balance
"De gezondheidscoach voor ondernemende, ambitieuze en bewuste vrouwen die kiezen voor een levenslange impact op hun gezondheid! Ik help je om je leefstijl in te zetten als preventief medicijn en zo je volle energie potentieel te benutten om krachtig in het leven te staan."
Adres: Mastboomlaan 1, 1820 Perk, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0474949774
Stad: Perk
Route: Mastboomlaan 1
Postcode: 1820


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Witlooflove Witlooflove 3 km Blog met een � voor velden, beestjes, nostalgie, bossen, beken, gezelligheid, samenho...
Werffuif Werffuif 3 km Hét jaarlijkse event te Perk, georganiseerd door Chiromeisjes Perk
Recensies
Na de bevalling van mijn derde kindje, mochten er nog wat zwangerschapskilo’s af. Ik volgde een jaartje eerder al het ‘Leef en eet programma’ met succes en contacteerde Vicky om mij deze keer te begeleiden tijdens dit proces. 2 Januari, tijd voor goede voornemens, tijd om de detoxfase op te starten. Met een overzichtelijke voedingslijst en gemakkelijke receptjes, kon ik mijn menu opstellen en me opnieuw bewust worden van mijn voeding en die van het ganse gezin. Via de site mocht ik dagelijks een handige lijst invullen, waarop ik telkens zeer snel feedback en extra motivatie kreeg van Vicky. Daarnaast deelde ze haar expertise ook wekelijks via mails met extra informatie, gezondheidstips, receptjes,… Elke maand nam Vicky uitgebreid de tijd voor een persoonlijk gesprek. Een toffe, motiverende babbel waarin er niet alleen aandacht is voor fysieke, maar ook voor emotionele gezondheid. Tijdens dit contactmoment volgde er ook een bodyscan. De resultaten waren al snel gunstig en ikzelf voelde me ook al veel beter in mijn vel. Mijn metabolisme was zich aan het herstellen. We konden over naar fase 2, de opbouwfase. Elke week kreeg ik een overzichtje van extra voeding die ik mocht toevoegen om naar een normaal en gezond eetpatroon te gaan. Fijn om stapsgewijs bijna alles terug te mogen eten. Over naar fase 3, de stabilisatiefase. Ik ben me nu veel bewuster van wat ik eet en welk effect voeding heeft op mijn lichaam. Ik heb meer energie, voel me zelfzekerder, gelukkiger en dat zie je ook. Op een kleine 4 maanden tijd, weeg ik terug wat ik wilde wegen en heb ik mijn metabolische leeftijd kunnen verjongen met 12 jaar. Vicky, heel erg bedankt voor de fantastische begeleiding, jouw expertise, de vele tips, motiverende woorden, fijne gesprekken en vooral ook om een boost te geven aan mijn zelfbeeld.
Top begeleiding helemaal op maat. Vicky stelt samen met je concrete en haalbare doelen volgens je eigen verwachtingen en staat steeds klaar voor een extra woordje uitleg.
Vicky zorgt voor een persoonlijke aanpak en duidelijke opvolging. De start van het voedingsprogramma ging vlotjes en door de dagelijkse begeleiding voel je je gesteund door Vicky en kan je telkens alle vragen stellen. Ze helpt je door moeilijkere dagen en biedt ook oplossingen! Ik ben haar heel dankbaar voor de inzichten en dankzij het voedingspatroon voel ik me energieker, blijer en voelt mijn lichaam gewoon beter aan!
Bijzonder leerrijke en succesvolle ervaring. Ik was al een tiental jaar aan het jojo'en en verschillende zaken omtrent gezonde voeding aan het uitproberen. Deze keer dankzij Design Your Balance mét resultaat: 10 kilo lichter op twee maanden tijd én... het belangrijkste van al: gezonde voedingsgewoontes aangeleerd die haalbaar zijn en waardoor ik me stukken beter in mijn vel voel. Bedankt Vicky voor jouw begeleiding, professioneel advies en aanmoedigingen. Wat mij betreft: een aanrader!
Het was mijn bedoeling om van 82 Kg naar 75 te gaan. Zelf had ik nooit een echt begeleid eetplan gedaan. Na 6 weken had ik mijn doel bereikt! De afslankfase vereist enige discipline maar Vicky pusht je wel over de lijn als het even nodig is. De intake en verdere begeleiding was echt super, to the point, geen nonsens. Mijn bereikte doel is een zeer goede zaak natuurlijk maar wat nog belangrijker is, zijn de veranderingen in mijn eetpatroon. Ik heb leren meer mijn plan trekken in de keuken en heb geleerd welke dingen echt te vermijden zijn ondertussen. Ik heb buiten het slanker zijn er ook een goede nachtrust bij gekregen. Dit laatste was niet onbelangrijk gezien ik hier toch wel enige problemen mee had. Is alles perfect bij mij nu en leef ik als een goeroe? Verre van, ik neem nog af en toe mijn guilty pleasures maar de combinatie en het hoofdzakelijk gezond bezig zijn zorgen ervoor dat ik geen toename van gewicht heb. Ik heb dus echt leren dingen te herkennen en toepassen. Ondertussen doe ik geen dagelijkse maar eerder een wekelijkse begeleiding. Dit programma is zeker een aanrader voor diegenen die vastbesloten zijn het over een gezondere boeg te gooien. Thanks Vicky!
Leef en eet heeft heldere visie over gezondheid. In het begin is het even wennen aan de nieuwe eetpatronen, maar het loont de moeite om even door te bijten. De ondersteuning van Vicky van Design Your Balance is fantastisch!!
heel dankbaar voor de wandelingen samen met jou en de rest van ons groepje. Was een heerlijke ervaring . En een mooie herinning. De moeite waard om eens te doen. Dank u Vicky
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid