facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Desender Lode BVBA

Desender Lode BVBA

Info

Lode Desender BVBA is uw perfecte partner voor het plaatsen van al uw buitenschrijnwerk in PVC en Aluminium. Wij zijn een gedreven en dynamisch bedrijf met een frisse kijk op nieuwe ontwikkelingen binnenin onze sector. We helpen u graag verder !

Geschiedenis

We staan u graag bij voor een perfecte combinatie tussen het esthetische en kwalitatieve aspect op maat gemaakt volgens uw behoeftes.
Ons bedrijf staat gekend voor zijn kwaliteit, afwerking en service.
Onze grootste troef is dat we beschikken over een CNC-gestuurd machinepark waardoor alles eigen fabricatie is.
We worden wekelijks beleverd door onze leveranciers, namelijk Kömmerling & Aliplast waarna we alle profielen verwerken tot een afgewerkt raam of deur.
Bij ons kan je daarom zowel terecht voor nieuwbouw als renovatie.
Kom gerust eens langs in onze toonzaal om een kijkje te nemen naar onze producten.
U kan uiteraard ook een afspraak maken zodat er iemand bij u langs komt.
Wij kijken alvast uit naar onze verdere samenwerking, u hopelijk ook?

Adres: Nieuwpoortse Steenweg 172, 8470 Gistel
Telefoonnummer: 059/279779
Stad: Gistel
Route: Nieuwpoortse Steenweg 172
Postcode: 8470


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Desender lode bvba facebook, Kömmerling ramen prijs, Aliplast Maxi Gloss kopen, Kömmerling middendichting
Recensies
Enorm teleurgesteld in dit bedrijf! In januari zijn ze komen opmeten voor een offerte. We zijn nu augustus en nog steeds geen offerte. Al 4 keer hebben we contact met hen opgenomen en telkens verwijzen ze dat ze het bij een collega zullen navragen. Communicatie, openheid en eerlijkheid zijn dus enorm slecht. Misschien best dat we met deze firma niet zullen samenwerken. Ik wil niet weten hoe ze een eventueel probleem zouden aanpakken!
Wij hebben met deze firma 2 nieuwbouw projecten gedaan. Alle ramen, deuren, garagepoort en elektrische rolluiken laten plaatsen. We zijn al een jaar aan het zagen om onze elektrische rolluiken te komen herstellen. Na een paar keer te bellen zijn ze komen kijken.. ben ter plaatse nog eens gaan vragen om te komen herstellen nadat we maanden lang niks meer hoorden. Vorige week opnieuw gebeld . Antwoord: “dat helpt niet hoor om veel te bellen! “ Hallo???? Bedankt voor de prachtige service na 2 mooie projecten die we jullie gegund hebben! Enne mondelinge reclame is de beste reclame zeggen ze ….
Ik kreeg wel goeie offerte zelf met aanpassingen van de ramen kreeg ik vlot de juiste prijs, wel redelijk duur 60€/u dat was 3jaar geleden ...al qau kwaliteit en afwerking alles in orde
Zeer vriendelijk aan telefoon, echter na het komen opmeten hebben wij niets meer gehoord. We hebben gemaild en gebeld, geen reactie noch offerte. We zijn nu bijna 2 maand verder... Geen vertrouwen meer in firma. Nochtans liet heel de familie ramen plaatsen bij desender.
Na heel wat mails en maanden wachten geen offerte ontvangen...
Alle ramen tot op de millimeter juist geplaatst. Dank u wel!
Correcte afwerking, solide familiebedrijf gerund door 5de generatie, nette afwerking door vakmensen
Vorig jaar plaatsing van de ramen gehad. Relatief snelle plaatsing. Helaas werd het raam verkeerd opgemeten. Dan maar ons houtskelet aangepast om het toch wind en waterdicht te krijgen. Plaatsing en kwaliteit van de ramen was in orde. Een paar maand nadien offerte gevraagd voor onze screens. Na meer dan een jaar wachten verschillende telefoons en mails de offerte nog altijd niet mogen ontvangen. Spijtig!
Als je in regio Oostende woont, zeker een goeie keuze. Vriendelijke en vlotte communicatie. Ze zijn niet de goedkoopste, maar bieden goede kwaliteit en maatwerk.
Na meer dan 2 maanden wachten een gedetailleerde email en een handvol telefoons nog altijd geen offerte gekregen. Aan de telefoon krijg ik iedere keer hetzelfde antwoord: hoe noemt u juist weer? Ah ik zal het doorgeven aan de dienst die de offertes opmaakt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid