facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Desco

Desco
"badkamers • verwarming • techniekensalles de bains • chauffage • techniques"
Adres: Bijkhoevelaan 2 , Wijnegem 2110, BE
Telefoonnummer: 03 326 33 33
Stad: Wijnegem
Route: Bijkhoevelaan 2
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 07:30-18:00
Dinsdag: 07:30-18:00
Woensdag: 07:30-18:00
Donderdag: 07:30-18:00
Vrijdag: 07:30-18:00
Zaterdag: 08:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: desco wijnegem, desco wijnegem openingsuren, desco antwerpen, desco lummen, desco openingsuren, desco temse, desco dendermonde, desco mechelen
Recensies
Fantastisch grote toonzaal. Als je niet weet wat je wil, dan moet u je echt eens naar Desco Wijnegem. Veel keuze, goede uitleg, vriendelijk personeel en ze denken mee voor jou budget. Een echte aanrader.
Erg onpersoonlijke winkelomgeving waar ik alvast geen "welkomstgevoel" kreeg... In tegendeel!! Net een fabriek waar de vele aanwezige verkopers aan een desk zitten om de klanten "aan den band" af te handelen na het opstellen van een bestelling. Echt niets voor ons!!!! Opgelet: er staat niks van op de website vermeld, maar de verkopers gaan allen tesamen lunchen om 12h >> dus NIET doorlopend open zoals op hun website vermeld!
Geen welkomstgevoel!! Op de website staat dat je op zaterdag doorlopend een bezoekje kan brengen, maar het klopt blijkbaar niet...zo gaan de vele zichtbaar aanwezige verkopers allen tesamen in lunch en dus niet beurtelings Zo moet je dan een halfuur achteraan gaan wachten alvorens je een kans zal krijgen om iemand te spreken. Want ook het feit dat je best eerst een afspraak maakt, wordt niet op de site vermeld. Een DIKKE "never again"
Desco Wijnegem. Zeer grote winkel voor sanitair Meubels, bad, kranen, pompen enz Vriendelijk personeel.
Verschrikkelijke ervaring bij de aankoop van de hele sanitair van onze nieuwbouw woning. badkamer, wc's, ... Heel vriendelijk bij de verkoop tot het moment dat alles getekend en betaald is, nog nooit zon slechte dienst na verkoop meegemaakt. Elke vorm van bereidwilligheid of hulp is onbestaande. Ik zal Desco nooit aanraden bij vrienden of kennisen.
"The place to be" voor al Uw sanitaire benodigdheden,direct geholpen en uiterst joviale bediening,altijd 1ste klas materiaal voor stielmannen
Goed geholpen, verkoper was zeer professioneel. Ook betalen en afhalen was top.
Erg onvriendelijk en totaal niet geïnteresseerd voor een mooi projectje dat ik heb, ik zal deze winkel niet aanraden , jammer
Meestal kom je niet bij de juiste man terecht en krijg je een onprofessionele uitleg en verkeerde stukken mee die men dan nog niet wil terugnemen. Ik was nochtans bereid om 200.60 euro meer te betalen voor een pomp dan dat men ze aan bood op het internet. Als deze zaak blijft bestaan is het enkel omdat ze een zeer ruim aanbod hebben in stock.
Sanitairwinkel voor zowel professioneel als particulier. Groot pluspunt is de gratis levering welke ook betrekkelijk snel gebeurt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid