facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dermatologie Maldegem

Dermatologie Maldegem
Adres: Brugse Steenweg 181A, 9990 Maldegem, België
Telefoonnummer: 050 71 57 11
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Maldegem
Route: Brugse Steenweg
Huisnummer: 181A
Postcode: 9990


Openingstijden

maandag: 08:30–20:00
dinsdag: 08:30–17:00
woensdag: 08:30–19:00
donderdag: 08:30–20:00
vrijdag: 08:30–13:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ik volg sedert enkele weken lichttherapie puva voor mijn pijnlijke vingers. Hopelijk met een positief resultaat.nDe beschermingsbril en toestel moet ik telkens zelf ontsmetten! Kwestie van Hygiëne!nKlantvriendelijk vind ik dit zeker niet!nIk deelde mijn ongenoegen reeds met de assistente...ze zou het bespreken met de collega's
Zeer tevreden. Dr Michiels behandelt op heel correcte manier. Ze kwam tot een goede diagnose, toetst dit tevens af met haar collega artsen om tot een juiste behandeling te komen. Daarnaast bevraagt ze voldoende als jenbijkomende vragen hebt en de behandeling was zo zorgzaam dat ik er niets van gevoeld heb.
Aangename praktijk met beleefd onthaal waar mijn moeder, ondanks de hardnekkige wrat op haar voet, steeds goed geholpen wordt door de vriendelijke en correcte dokter Coussens.
Zééér dankbaar voor de goede service en uitstekende behandelingen van dhr. C. Verhulst. Nooit gedacht dat ik er van zou af geraken, maar hij gaf me hoop en heeft het waargemaakt. Dankjewel! : De afspraak was ook zeer stipt en ik ging er veel, nooit langer dan 10 minuutjes moeten wachten. Ook een duim voor het secretariaat.
Tevreden uitleg aan de balie, dokters en assistenten vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid