facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Derito

Derito

Info

Algemene schrijnwerken, binnen en buitenschrijnwerken op maat in Geraardsbergen. Ramen, deuren, poorten, veranda's in hout, aluminium of PVC.



"100% Belgisch producent van binnen en buitenschrijnwerken op maat."
Adres: Brambroek, 9500 Ophasselt, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 054502097
Stad: Ophasselt
Route: Brambroek
Postcode: 9500



op zoek naar gerelateerd: Derito rolluiken, Binnendeuren Hasselt, Buitendeur garage
Recensies
Wij hebben onze ramen laten plaatsen door Derito. Zeer goede service en goede plaatsing! Alles verliep vlotjes.
Derito heeft vorige maand onze ramen en buitendeuren vervangen. De offerte was heel gedetailleerd en duidelijk, de afwerking gebeurde professioneel en de factuur was volledig in afstemming met de offerte.
We hebben hier een voordeur besteld waar we dan ten eerste 3 à 4 maanden langer op gewacht hebben dan eerst afgesproken. Onmiddellijk na installatie laten weten dat er problemen waren maar na 2 eerder halfslachtige interventies niet opgelost. Nu staan we regelmatig buiten en krijgen we het slot niet open zodat we via de garage naar binnen moeten en krijgen we geen enkele reactie meer op mails en telefoons. Edit na antwoord Derito: De aankoop en verdere communicatie zijn onder de naam van mijn vrouw in jullie systeem opgeslagen denk ik. Zoek even op Nele Sergeant. Ondertussen komen jullie wel volgende maandag langs na een goeie 3 maanden wachten. We wachten af.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid