facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Derau Color

Derau Color
"Derau Color, entreprise de peinture et décoration, vous propose des services variés. Peinture intérieure et extérieure, revêtement de sols, réparation béton ou encore tapissage, notre entreprise met ses talents à votre service. Nous sommes disponibles et flexibles pour tous vos travaux de peinture et décoration. Contactez nous pour un devis gratuit et sur mesure."
Adres: Rue du Commerce 24 Handelsstraat 24 , Luttre 6238, BE
Telefoonnummer: 071 84 57 05
Stad: Luttre
Route: Rue du Commerce 24
Huisnummer: Handelsstraat 24
Postcode: 6238


Recensies
Ineffectieve service na verkoop. De baas is meer begaan met zijn persoonlijke belangen dan met die van anderen, zelfs wanneer zijn bedrijf per ongeluk een brand sticht. Nooit gehoord van een persoon met een hemiplegie die alles verloor, zijn busje was zijn zorg en ook zijn doos. Zijn werknemer ging ook naar het brandwondenziekenhuis, geen zorgen. Geen greintje menselijkheid.
Slecht toezicht op de site en geen goede prijs-kwaliteitverhouding.
Serieus bedrijf met een dynamisch team
Zeer professioneel, aanbevolen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid