facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Der Kinderen

Der Kinderen

Info

Tafel-, bed- en badlinnen
Lingerie, ondergoed, nachtlingerie voor dames, heren en kinderen
Gordijnen en overgordijnen: meten, maken, plaatsen.

Geschiedenis

Ruime keuze in:
Tafel-, bed- en badlinnen
Lingerie, ondergoed, nachtlingerie voor dames, heren en kinderen
Gordijnen en overgordijnen: meten, maken, plaatsen.
Vakkundige afwerking in eigen atelier.
Zelfwerkende patroon.Wij geven gezinszegels.
Wij bezorgen u een gratis prijsofferte!
Bij Der Kinderen vindt u een mooi en kwalitatief assortiment aan badhanddoeken, badmatten, badjassen,...die uw badmeubelen helemaal de juiste sfeer geven. U heeft de keuze uit meer dan 40 verschillende kleuren.
Tevens worden de tafellakens in eigen atelier gemaakt. Zo kunnen wij u een snelle levering garanderen. Ook hierin bieden wij een ruime keuze in verschillende maten en kwaliteiten.
Wenst u tafellinnen op maat? Dan bent ook ook bij ons aan het juiste adres! Zowel ovaal als buitenmaten nemen wij voor onze rekening en dit in verschillende kwaliteiten zoals: polyester, katoen, damast, linnen, ...
Heeft u vragen of wenst u bijkomende informatie over onze werking of producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag bij met ons deskundig advies.

Adres: Wechelsebaan 11, 2275 Lille (België)
Telefoonnummer: 014 88 16 56
Stad: Lille
Route: Wechelsebaan 11
Postcode: 2275


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Gordijnen Lille, Studio Hugo dekbedovertrek, Woody, Ria Westmalle, De Kinder, Verilin tafellinnen, Fashion Stoopen, Fashion Stoopen facebook
Recensies
Mooie grote winkel, super vriendelijk personeel
Heel vriendelijke bediening, hulp bij de keuze, zeer uitgebreid assortiment, dus enkel goede indrukken.
Allereerst vriendelijke mensen! Je kan rustig winkelen. Momenteel zijn ze met verbouwingen bezig maar de winkel blijft wel deels open. Ben hier ooit verzeild geraakt via bond van grote gezinnen en ben er blijven plakken. Ook leuk is de jaarlijkse handdoek spaar actie.
Ik heb al enkele keren via de website online een bestelling geplaatst en telkens weer weet Det Kinderen mij te verrassen! Mijn bestelling wordt steeds super snel geleverd. De volgende dag kon ik al van mijn pyjama of beddengoed genieten. Daarnaast heeft het personeel ook nog eens een hart van goud en verwennen ze je met een kortingscode of met bijhorend acties! Voor mij is er nog maar één adres voor het kopen van linnen en dat is Der Kinderen!!!
Prachtige vernieuwde zaak met ruime parking. Vriendelijk, zeker een aanrader.
Leuke winkel maar wees gewaarschuwd.....vrij agressieve verkoopster......20 euro wisselgeld niet ontvangen.....cadeau van badhanddoeken niet ontvangen ....moest ervoor terug binnengaan om het te vragen....
Heel goede kwaliteit en super vriendelijke verkoopsters in de winkel
Mooie, ruime, lichte winkel nu. Ook groot pluspunt nu: parking!
Zeer uitgebreid gamma, hulpvaardig personeel. Aan de dure kant maar dat komt door de bekende merken en goede materialen. Top!
Top winkel! Super mooi aanbod en vriendelijke mensen die je verder helpen. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid