facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deprest

Deprest

Info

Deprest is een bedrijf gespecialiseerd in chocoladetanks en drukvaten.

Geschiedenis

Deprest is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en leveren van drukvaten, ketels, apparaten, chocoladetanks en chocoladepompen. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de chemische, petrochemische, farmaceutische en de voedingsnijverheid.

Wij produceren volgens eigen ontwerp of op basis van tekeningen en/of technische specificaties van de klant. De drukapparaten worden intern berekend en uitgevoerd conform de Europese regelgeving. Zowel onze inox- als staalatelier is voldoende hoog en ruim om grote projecten uit te voeren, maar uiteraard vervaardigen wij ook kleine ketels en apparaten.

Adres: Nieuwe Baan 90, 9150 Kruibeke
Telefoonnummer: +32 (0)3 740 76 60
Stad: Kruibeke
Route: Nieuwe Baan 90
Postcode: 9150


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De wereld van PIXel De wereld van PIXel 713 meter De wereld van PIXel is een wereld van letters, beelden, ontwerpen, cursussen, wenskaa...
Force Relics Force Relics 5 km A blend of Pop Culture and props
WAF nv WAF nv 6 km Productie en montage van kippers, wisselsystemen en de montage van containersystemen...
E.T. Productions E.T. Productions 7 km Zeer goed. snel en fexibel team.
Marc Van Moer Marc Van Moer 7 km Slechte collegialiteit...
Van Haut nv Van Haut nv 7 km Vriendelijk personeel, direct kunnen laden , alles stond klaar
Colman Leder Colman Leder 8 km Zeer opdringerig en arrogant.
Recensies
Zeer mooi bedrijf en absoluut een bezoek waard. Ze maken gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van lassen en leveren zeer hoge kwaliteit af.
Uitstekend bedrijf! Vakmanschap! Vriendelijk en veilig. Het bedrijf voor ketels en tanks! Om er te werken: zeer leuke sfeer. Muziek. Dranken. Wc + douche. Vriendelijke collega's. Zeer degelijk materiaal en bijna allemaal splinternieuw! Bjorn en Emanuel zijn beiden toppers die leven voor hun werk en hun collega's. Leuke werkplek. De muziek geeft een boost en de werkplek spreekt aan! Proper, ordelijk, stevig materiaal en van Quality! Jammer van het rookbeleid. Verslaafden worden hier gefrustreerd door. Men zou beter een rookpauze kunnen inlassen om het uur en een half? Zo gaan de rokers ook met volle zin er terug tegenaan. Roken = verslaving = ziektebeeld dus men kan dit als beloning geven. Tenslotte roken ze hun eige leven weg en geven ze hun centen ook hier aan uit. Meer uitgaven = werken Al bij all dus een top bedrijfje!
Gespecialiseerd bedrijf.
Hier wordt je snel geholpen
Vertaald door Google Mooi Origineel Guzel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid