facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Depot Seven

Info

New @ Oostrozebeke
/// DÉPÔT SEVEN ///
DJ DENNIS - DJ KGB
<< Ambiance is our priority >>



"Ben je op zoek naar nieuwe meubelen of accessoires, maar wil je niet de hoofdprijs betalen?Bij Depot Zeven krijg je altijd minimaal 30% en maximaal zelfs 70% korting! Hoe dat kan?Bij Depot Zeven koop je rechtstreeks bij de fabrikant zonder tussenhandelaren."
Adres: Otteca 7, 8780 Oostrozebeke
Telefoonnummer: 0491523219
Stad: Oostrozebeke
Route: Otteca 7
Postcode: 8780


Recensies
Mooie winkel en vriendelijke medewerkers. Je vindt er alles voor in huis en buiten het huis. Van keuken tot tuinmeubelen. En ze hebben ook een ruimte met afslag artikellen.
Ik ben hier ondertussen al meerdere malen geweest en het stelt mij nooit teleur. Ik HOU echt van deze winkel! Je vindt hier vanalles voor interieur van handige hebbedingetjes, servies, potten & pannen, decoratie tot zelfs meubels. Zeker de moeite waard!
Veel verschillende keuzes aangezien deze depot heel veel verschillende aanbieders herbergt. Wij waren op zoek naar verlichting en hebben deze gevonden. Je komt wel altijd met meer buiten dan voorzien :-. Vriendelijk personeel, veel parking en propere toiletten aanwezig.
Super leuke winkel... Wij kopen altijd te veel als we daar zijn! Top kwaliteit voor minder geld...
Drink schaal gekocht voor vogels buiten met wat andere spullen, ingepakt door kassierster. Thuis aangekomen was 1 van de vogels afgebroken van de schaal ‍. Geplakt maar was leuker dat gewoon nog heel was.
Leuke winkel, grote keuze en niét duur. Vooral mijn vrouw kuiert daar graag rond.
Lekker snuisteren. Groot assortiment. Om hulp vragen is zeker geen probleem.
Veelzijdige mooie betaalbare winkel . Was even geleden dat ik er was , nu nog meer te zien in mooie opstellingen !! Werknemers vriendelijk
Deze winkel is echt de moeite om eens te gaan kijken, je vind er voor ieders wat wils, je komt er ongetwijfelt niet met lege handen buiten. Fijne winkel om te vertroeven
zeer ruim maar soms onoverzichtelijk en onlogisch ingedeeld assortiment aan meubelen, decoratie, accessoires huishoudelijke benodigdheden etc. vriendelijk en behulpzaam personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid