facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Depora algemeen schrijnwerkerij

Depora algemeen schrijnwerkerij

Info

DEPORA - deuren, poorten, ramen



"Deuren Poorten Ramen"
Adres: Steenbakkerijstraat 12, 8450 Bredene
Telefoonnummer: 059/33.19.07
Stad: Bredene
Route: Steenbakkerijstraat 12
Postcode: 8450



op zoek naar gerelateerd: Depora openingsuren, Inkomdeuren
Recensies
Het betere schrijnwerk aan zeer competitieve prijs. Kwaliteitsvolle afwerking door vakmensen zonder enige uitzondering! Fantastische na-verkoop/plaatsing service. Zijn heel stipt in alle afspraken en nog nooit zo'n propere plaatsing van ramen, deuren en veluxen meegemaakt. ...top job en alleen maar positieve reacties hier. Een aanrader voor nieuwbouw en/of renovatieplannen!
Werk zeer proper afgeleverd. Had eerst mijn twijfels over de correctheid van de zaakvoerders, na verschillende telefoontjes, maar moet dit zeker rechtzetten. Één van hun medewerkers had bij het eerste bezoek een foutje gemaakt. Dit werd na het 2e bezoek gemeld door een andere werknemer aan zowel mij als hun zaalvoerder waarop deze mij zelf opbelde om deze fout in onderling overleg recht te zetten. Chapeau, hier mogen velen een voorbeeld aan stellen! Vandaar ook mijn terechte 5 op 5.
Een erg fijne samenwerking! Vlotte communicatie en een zeer mooi resultaat. Aanrader!
Informeer je heel goed vooraf ivm hun afwerking. De rolluiken verduisteren niet volledig wat ik wel had verwacht, zeker in een slaapkamer en de linten worden niet afgewerkt met een deur. Ze liggen dus "bloot" en de wind waait binnen door de openingen van de linten. Toen ik daar iets over zei, werd ik nogal kordaat als "zaag" bestempeld. Voor beschadigingen aan kast en plafond kreeg ik slechts een heel beperkte vergoeding. De ramen op zich wel OK van kwaliteit, klantvriendelijkheid en afwerking zijn duidelijk een werkpunt.
Na positieve ervaringen van familie gingen wij halfweg september bij Depora langs voor een offerte. Tijdens het gesprek werd al duidelijk dat ze niet stonden te springen om een offerte op te stellen toen ze volgende zeiden: ''klanten vragen overal offertes op, om te kunnen vergelijken, maar wij verliezen daar veel tijd mee''. Sorry, maar dat is part of the job, toch? Er werd wel moeite gedaan om de ramen ter plaatse te komen opmeten. Na 1 maand later nog geen offerte te hebben ontvangen, hebben we terug gebeld. Er was toen telefonisch verwarring over hoeveelheid ramen op papier hadden ze er 4 staan ipv 10.... Ze gingen nog voor eind oktober een offerte mailen. Ondertussen zijn we halfweg december en gaan we mogen blijven wachten denk ik. Als je geen interesse hebt, wees er dan op tenminste eerlijk over naar de klant toe. Klantenservice 0/10. Mond aan mond reclame stopt hierbij voor ons.
perfekt….parfait. correcte prijzen, uitzonderlijke afwerking, deadlines halen, bekwaam personeel. Werf in Middelkerke - PVC uitvoering Kommerling. Rien PONT van goed advies….Plaatsing april 2020.
Wacht reeds van juni voor herstelling zijn nu half november!! Komen gemaakte afspraken niet na ,moet telkens van Geraardsbergen komen voor niets.Een misnoegde klant.jpvm
Zeer vakkundig advies mag je hier verwachten. Een sfeervolle toonzaal waar je dadelijk aanvoelt wat bij u past.. pvc.. of aluminium. Prachtige reeksen om uit te kiezen. Indrukwekkend!
Zeer betrouwbaar.Komen de gemaakte afspraken na. Een absolute aanrader aanrader !!!
Zeer goede service... Zelfs hun advies is top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid