facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Depolim motorhomes

Depolim motorhomes

Info

Verkoop en verhuur van CI Motorhomes
Kampeerwinkel
Verkoop elektrische vouwfietsen



"Verkoop- en verhuur motorhomes-campers, tevens alle herstellingen en een grote kampeerwinkel met alle noodzakelijke benodigdheden, zie onze site voor meer info."
Adres: Karel Pinxtenlaan 4a, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: 0474 32 58 80
Stad: Overpelt
Route: Karel Pinxtenlaan 4a
Postcode: 3900



op zoek naar gerelateerd: Mobilhome te koop peer, Occasie mobilhome, Depolim webshop, Mobilhome huren, Mobilhome Hobby, Camperverkoop België, Grote mobilhome, DC Motorhomes
Recensies
Al jaren het aanspreekpunt voor alle campeer en technische zaken errond. Dit met een persoonlijke en flexibele aanpak, je voelt je altijd welkom ! De inruil en ophaling van mijn nieuwe camper is ook weer vlekkeloos verlopen, ondanks de krappe deadline. Doe zo voort !
Nog een familiebedrijf met een persoonlijke aanpak. Goede service, geen opdringerige verkopers die je iets proberen aan te smeren. Als je in vertrouwen een degelijke camper wil kopen, een aanrader. Wij kochten er een Sunliving S70SL voor een correcte prijs en correcte afhandeling.
Heel goed ontvangst en uitleg, Afspraken worden intern goed afgestemd. Geven alle keuze en mogelijkheden zonder dat je druk voelt. Ruim aanbod.
Ben even binnen gesprongen om wat rond te kijken uit interesse, had niet specifiek iets nodig. Mijn ervaring: Leuke winkel Groot assortiment Zeer ruime toonzaal qua oppervlakte! Gezellig babbeltje gehad met medewerker 8 jaar bestaan ze al in Pelt, en nu verhuisd naar Lommel. Top.
Ongelofelijk goeie dienstverlening take-off gekocht snelle levering en zeer goeie uitleg gekregen en direct alles mee nagekeken klaar om te vertrekken zonder problemen. gisteren bij Rudi geweest en gevraagd voor een aanpassing en of dit mogelijk was en klaar datum vastgelegd en zullen dit nog voor mijn vakantie in orde brengen zeeeeeeeeeer goeie service echt wel nog niet veel meegemaakt als hier
Zeer goed geholpen en je krijgt een goede uitleg over alles
Leuk team wat echt met je meedenkt in oplossingen. Zelfs in tijde van drukte en laat in de avonduren. Je kunt ook eerst huren voordat je overgaat tot koop. Zeker een aanrader!!
Familiezaak, vriendelijke bediening, nemen voldoende tijd voor de klant, degelijke uitleg.
Ook bekend als Yoepie! Mooie kampeervakantie in Lommel. Hoge klantvriendelijkheid en goede service.
Prachtige nieuwe winkel. Waar wij voor gaan is de aandacht service en adviezen. Onze daar gekochte Sunliving motorhome is fantastisch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid