facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deplezantenhof76

Deplezantenhof76

Info

Zeer kindvriendelijke zomerbar én feestlocatie.

Adres: Nuchten 76, 9506 Idegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0473970631
Stad: Idegem
Route: Nuchten 76
Postcode: 9506



op zoek naar gerelateerd: De Plezanten Hof Wichelen
Recensies
Super bediening. Zeer lekker gegeten. Maandmenu met aangepaste wijnen. Met dank aan Hilde en Koen en heel de equipe.
Een aanrader. De all inn menu is de beste prijs kwaliteit menu uit een wijde omgeving. Het restaurant zit altijd vol en reserveren is absoluut noodzakelijk.Eten: 5/5
Gisteravond heerlijk gedineerd. Niettegenstaande de hittegolf was de eetruimte verfrissend geacclimatiseerd. De bediening verliep vlot en professioneel. De gerechten zijn subliem bereid en volgen mekaar op een normale tijdsspanne op. TOP ! Een absolute aanrader voor een gezellig avondje uit.
Het personeel was aangenaam en professionel . Heerlijk menu......met dank aan de keuken. De tussentijd van de verschillende gangen in het menu duurde voor mij persoonlijk te lang. Het is de enige opmerking ...Hartelijk dank en tot later .
Reeds 3 keer gaan eten en telkens super lekker, héél vriendelijke mensen. Beter één keer lekker gaan eten per maand dan alle weken minder goed. Aanrader!!
Altijd heerlijk genieten. De bediening legt er ons altijd in de watten. Steeds lekkere aangepaste wijnen. Ik wil ze wel 6 sterren geven!
Zeer lekker gegeten. Heerlijke Amuses-Bouche en Vitello Tonato.
Traditionele keuken met eenvoudige maar zeer smakelijke gerechten. Verzorgd interieur en aangename bediening. Je kan hier enkel een maandmenu eten, maar aan een billijke prijs. Ideale locatie voor een familie-etenje.
Ik en mijn vrouw hebben gisteren ons huwelijk in De Plezanten Hof mogen vieren. We hebben lang moeten zoeken achter een zaaltje omdat we maar een 20-tal genodigden hadden, iets wat hier geen enkel probleem was. Het eten was superlekker en de service was ook fantastisch. Een echte aanrader en wij zijn heel tevreden met de schitterende avond die zij ons bezorgd hebben.
Fantastisch lekker geten! Het restaurant is een aanrader!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid