facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dentalme

Dentalme

Info

Un nouveau cabinet dentaire à Embourg. Une équipe de dentistes spécialistes. Techniques de pointe en chirurgie et reconstruction dentaire.



"Dental ME: Une équipe de dentistes spécialistes. Techniques de pointe en chirurgie et reconstruction dentaire.• Accueil personnalisé et prise en charge globale• Dentistes spécialistes et technologies de pointe• Recevez un traitement adapté dans nos installations modernes et performantes"
Adres: Rue François Jacquemart 2, 4053 Embourg, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)4 332 10 20
Stad: Embourg
Route: Rue François Jacquemart 2
Postcode: 4053


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mira Catalinescu, Dentiste La Source, Dentius Louvain-la-Neuve
Recensies
4 keer is mijn afspraak geannuleerd 1e afspraak in mei. Laatste annulering vandaag!!!! Geen respect
Twee keer ben ik met een patiënt naar de heer Van Rompen geweest, de baas van de Dental Me-kliniek, om een ​​probleem op te lossen van het breken van een nieuw gemaakt kunstgebit en het afbrokkelen van tanden die in een andere Dental Me-praktijk waren geplaatst. Het eerste bezoek loonde... Maar bijna 6 maanden later en enkele telefoontjes naar zijn secretariaat om te vragen of hij een oplossing had gezien de garantie op het uitgevoerde werk heeft de patiënt nog steeds geen nieuws van de heer Van Rompen.. . Kortom, op zijn zachtst gezegd een onaangename houding. Van mijn kant kan ik een dergelijke houding niet onderschrijven, noch zijn onverschilligheid jegens een patiënt. Ik ben gewoon blij dat ik mijn tanden nooit heb toevertrouwd, noch mijn vertrouwen in deze beoefenaar heb gesteld. Iedereen moet zijn eigen mening vormen. Dit betekent geenszins incompetentie, maar ik blijf gewoon uitgedaagd door de houding van deze heer. En als jij of ik in de schoenen van deze patiënt hadden gestaan, wat zouden we dan hebben gedaan?
Ik wilde 0 sterren plaatsen, maar de software staat me niet toe. Ik had zeker geen geluk... en het is waarschijnlijk mijn schuld. Maar ik weet nu dat het veel beter kan! Op goede voet. Aan de andere kant is het team dat de sterren assisteert geweldig!
Super kliniek gastvrij en geruststellend personeel. Bedankt voor je vriendelijkheid :-
Stiptheid ↘⁉
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid