facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinic Micholt

Dental Clinic Micholt

Info

Wij zijn een multidisciplinaire tandartspraktijk met ruim 150jaar ervaring. Wij staan u graag bij voor een optimale mondverzorging zoals we deze ook zouden willen voor onszelf.



"Welkom bij Dentius Ninove. Van A tot Z staan we in voor uw tandheelkundige verzorging, steeds vanuit een professionele visie met oog voor de laatste nieuwe technologieën en rekening houdend met uw vragen en wensen."
Adres: Ring Oost 14, 9400 Ninove
Telefoonnummer: 054/33.34.19
Stad: Ninove
Route: Ring Oost 14
Postcode: 9400


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tandlabo Ninove, Tanden bleken Ninove, Golgis Ahbab, Dentius afspraak, Dentius team, Dentius genk geconventioneerd, Dentius Brussel, Dentius Orthodontie
Recensies
Er was een afspraak vrijgekomen waardoor ik vroeger mocht langskomen voor het ontzenuwen van een tand. Had reeds slechte ervaringen met het ontzenuwen maar bij Dentius is alles zeer vlot verlopen. Ik kan deze praktijk alleen maar aanraden.
Afspraak om 15u45, binnengelaten om 17u30. Tot daar aan toe. Poging tot extractie van wijsheidstand waarna uit scan bleek dat operatie onmogelijk was voor deze chirurg. Naar huis met alle tanden en een gezwollen kaak. Niet moeten betalen maar wel tijdverlies!
Al 2 jaar kom ik maandelijks naar deze praktijk. Nog nooit ben ik op mijn uur van afspraak mogen binnen gaan. In begin was het kwartiertje wachten.. Maar laatste tijd mag ik telkens genieten van minimum 30min tot 1u wachttijd. Al verschillende keren gemeld of ze mij eventueel niet kunnen verwittigen, maar daar krijg ik nooit gehoor naar. Voor de rest zijn ze wel goed in hun werk.
Hebben slordig bij mij nieuwe vullingen geplaatst die uiteindelijk allemaal zullen vervangen moeten worden door de tandarts waar ik altijd al ging en ook bij gewerkt hebt en zeer perfectionistische en kundig is. De vullingen met "glasvezel" hebben lang niet dezelfde duurzaamheid en kwaliteit als die met composiet vulling daarom is er ook al een stuk afgebroken binnen het jaar,daarnaast zit er lucht onder een vulling, wat ook niet mag. Daarnaast zijn ze nog eens onredelijk duur en tenslotte huren ze goedkope tandartsen in uit het buitenland die de nederNederl taal onvoldoende beheersen. Ik laat me geen twee keer bedriegen.
afspraak vastgelegd maand terug, voor vandaag 17:30h, dan opgebeld worden om vroeger te komen, 2u voor afspraak. dit gaat onmogelijk, mensen werken op dit uur. Receptionist bleek niet blij te zijn hiermee. met als antwoord, het zal mss wat later worden voor u. srr, ik heb na mijn tandarts afspraak, ook afspraken. klein beetje respect. dan nog ophangen. klant onvriendelijk. ben er al 5j klant. thx. geen zin meer om terug te komen. niet eerste maal.
Ivan is echt goeie tandarts voor behandeling voor je tandvlees.hij heeft echt goeie pijnloze techniek.ik ben oprecht blij dat hij heeft gedaan.echt rustige sfeer en neemt zen tijd om te praten met mij.en niks is teveel voor hem om je te helpen. Dank u wel dat u mij hebt behandeld Atlas kliniek.
Hier voor implantaten geweest. Had ik het eerder geweten had ik het al jaren eerder laten doen Super service!
Zeer tevreden van de dienstverlening
Tot nu toe altijd op tijd en goed werk
Hele fijne parodontoloog. Hij neemt de tijd om via de radio te laten zien wat er gebeurt en uitleg te geven. Hij legt uit wat elke operatie kost en werkt op een vriendelijke en zorgvuldige manier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid