facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Addict

Dental Addict

Info

Un nouvel acteur de la distribution de produits dentaires, créé par des dentistes.

Geschiedenis

Un nouvel acteur de la distribution de produits dentaires, créé par des dentistes, qui vous propose des conseils cliniques, des tarifs exclusifs ainsi qu'une sélection de produits spécialisés.



"Wij zijn een online dealer voor tandheelkundige producten, opgericht door en voor tandartsen en mondhygiënisten in de Benelux.-Nous sommes un distributeur de produits dentaires en ligne unique, créé par et pour des dentistes et professionnels de la santé bucco-dentaire du Benelux.BE 0553.975.413"
Adres: 190 Rue de la Station, 1640 Sint-Genesius-Rode
Telefoonnummer: 0032 2 851 11 58
Stad: Sint-Genesius-Rode
Route: 190 Rue de la Station
Postcode: 1640


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Dental Discount, DPI Dental, M2 Dental, Dental Discount belgie, ADT, Basiq Dental, M2 Dental belgie, Henry Schein
Recensies
Met een van de grootste tandheelkundige structuren in België en na alle tandheelkundige afzettingen te hebben geprobeerd, bevestig ik dat het een uitzonderlijke en constante service biedt! Zelfs als er soms een kleine bestellingsfout kan zijn, doen ze hun best om naar onze behoeften te luisteren en doen ze er alles aan om ons tevreden te stellen. Kwaliteitsproducten en zeer concurrerende prijzen, maar vooral producten gecontroleerd op het niveau van de EEG-normen, enz... Het biedt ook verschillende informatie, zoals die over maskers en hun verschillen op basis van wetenschappelijke artikelen, om met volledige kennis van zaken te kunnen kopen, ik heb geen andere storting deze stap zien zetten! We zien dat dat tandartsen zijn die het redden en geen verkopers die iets verkopen!!! BEDANKT voor dit werk en de energie die je in onze dienst steekt.
Uitstekend team uitstekende service die ik alleen maar kan aanbevelen !!!! Bedankt voor je professionaliteit. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en de service na verkoop is onberispelijk. Ik zou alleen nu bij hen kopen.
Problemen bij elke bestelling: inhoud van de bestelling, facturen, creditnota, levering, ... Helemaal ontevreden!
Mooi Belgisch bedrijf gerund door een geweldig duo, pro, responsief & erg aardig! Bedankt! Dentifamilie ;-
Goede service!
Zeer snelle levering ondanks de opsluiting + ruime keuze aan producten + zeer responsief team.
Competent, responsief met een echt verlangen naar ecologie. een van de beste tandheelkundige afzettingen die ik heb meegemaakt. Aanbevelen!
bovenaan, niets te zeggen.
Schitterende selectie van producten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid