facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Moor

Den Moor

Info

De familie Vangeel heet u van harte welkom in "Afspanning Den Moor".
Sinds 1989 streven we ernaar om van "Den Moor" een sympathieke locatie te maken,
waar men in een gezellige en familiale sfeer lekker kan tafelen of een glaasje kan drinken.

Adres: Moorstraat 8, 2520 Broechem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/485.76.80
Stad: Broechem
Route: Moorstraat 8
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 12:00 - 21:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 12:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Den Moor Social Deal, De Moor restaurant, Den Moor menu, De Moor Broechem menu, De Moor Broechem openingsuren, De Moor openingsuren, Feestzaal Broechem, Nieuw restaurant Broechem
Recensies
Gezellige zaak, zeer sfeervol. Lekker eten. Vriendelijk personeel. Zeer goede bediening. We komen zeker nog een keertje terug. Top ! Vegetarische menuopties: Voldoende keuze.
Wij hebben ons huwelijk in De Moor gedaan, alles was tot in de puntjes verzorgd. We hebben de decoratie ook aan hun overgelaten en dit was wondermooi. Je krijgt een goede uitleg, er wordt geluisterd en de bediening was TOP. Niemand heeft bij ons met een leeg glas gestaan. TOP TOP TOP, wij kunnen het alleen maar aanraden!
Jaren geleden zijn we hier voor de eerste keer via Social Deal een driegangenmenu komen eten. Vaak slechte ervaringen met Social Deals, maar hier absoluut niet! Je wordt even vriendelijk onthaald als "gewone" klanten en het eten is top. Sindsdien komen we hier regelmatig en we hebben hier nog nooit een mindere ervaring gehad. Het personeel is super vriendelijk, ze komen voortdurend checken of alles naar wens is en je wordt snel bediend. In de winter gezellig binnen bij de open haard, in de zomer buiten in de prachtige tuin. Echt een aanrader!
Een mooie zaak in een toffe omgeving. We hadden hier de Lentemenu genomen 4 gangen aan 47 €. Het eten was gewoon ok, niets spectaculair. Wat wel enorm opviel was dat de garçon van dienst echt wel zijn job kende. Topbediening !
Wat een super gezellige locatie. Wij zijn bij Den Moor terecht gekomen via social deal en we komen zeker nog terug. Héél vriendelijke bediening!!! Absoluut een aanrader. Petra, Lorraine en Viviane van Bedrijfskleding Veys.
Gezellig en heerlijk gegeten heel vriendelijke bediengEten: 5/5
Een gezellig restootje zelfs in guur winterweer...knus bij de haard.Eten: 4/5
Heerlijke lunch en fijne, vriendelijke bediening! Heel mooi terras en ligging! Top adresje!
Zeer lekker gegeten, zeer vriendelijk bediend en dit alles in een zeer mooie omgeving. Wij komen nog regelmatig terug!
Gezellige sfeervolle landelijke locatie om buiten te eten en chillen. Schitterend terras met mooie vijver en omringd door prachtige tuin. Vriendelijke bediening.Service: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid