facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Hof van Aline

Den Hof van Aline
Adres: Droogveldstraat 1, 2880 Bornem, België
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Bornem
Route: Droogveldstraat
Huisnummer: 1
Postcode: 2880


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: Gesloten
vrijdag: Gesloten
zaterdag: 14:00–19:00
zondag: 14:00–19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gelati Van houcke Gelati Van houcke 119 meter Eeuwig vriendelijk en de lekkerste ijsjes ooit! Rijdt al zo lang ik weet met de ijsk...
L'italiano Restaurant en ijs-dessertsalon L'italiano Restaurant en ijs-dessertsalon 5 km Lekkere latté Amaretto en een vriendelijke bediening.
Recensies
Ambachtelijk vervaardigde ijscreme en een locatie in de natuur gezocht ?nDan is dit een plaats die je tot rust laat komen. Je laat genieten van een heerlijke verfrissing. Gelegen langs de oevers van de Schelde en de dijk, waar fietsen of wandelen ook een genot is.nDe weersomstandigheden bepalen de drukte en openingstijden. Vriendelijke bediening.
Heerlijk ijs! Lang geleden dat ik nog zo'n lekker ijsje gegeten heb. Grote bollen en lekker hoorntje. Veel ruimte voor de fiets en om te zitten. Je kan er ook iets drinken. Vriendelijke bediening. Zeer zeker een aanrader!
Sympathiek eenvoudig plaatsje waar je bij mooi weer kan genieten van ijsje of drankje in open lucht. Parasols voorzien. Er is een sanitaire wagen zoals bij festivals. Je kan den Hof bereiken vanaf het jaagpad/fietspad aan de Schelde.
Super lekkere kwaliteitijs en ook een echt hondenijsje voor de hond dus gezond, top. Is leuk als fieters of wandelaar even te stoppen en op hun gazon aan de tafeltje dan u ijsje even op te eten.nAlleen de 2 jonge bedieners in het kraampje stonden er wat met tegen zin.
Heel leuk om te zitten.Super lekker ijs en grote bol.Goed bereikbaar.Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid