facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Gouden Bank

Adres: Hondschotestraat 2, 8560 Gullegem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32473924798
Stad: Gullegem
Route: Hondschotestraat 2
Postcode: 8560



op zoek naar gerelateerd: Dagschotels Gullegem, Hondschotestraat 144 gullegem, Gouden Bank reserveren, Gouden Bank Gullegem schieten, Lunch Gullegem, Gouden hoekbank, Leeuwke Wevelgem, Bistro Gullegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café ‘t Katje Gullegem Café ‘t Katje Gullegem 183 meter Heerlijk volks cafeetje. Top locatie om een avondvullend programma weg te drinken!
Keuvelcafé Olympia Keuvelcafé Olympia 439 meter Gezellige plaats om iets te drinken op het grote terras
Recensies
Dubbel gevoel aan ons bezoek. Bediening is goed, vriendelijk personeel. Akoestiek is wel echt niet goed. Het eten kon ons jammer genoeg niet bekoren. Wok kip was ok, geen hoogvlieger, maar de portie was zeker voldoende. De lasagne was niet ons ding maar smaken verschillen nu eenmaal.
Een café, niet meer niet min. Akoestiek trekt er niet op. Denk niet om hier gezellig iets te eten. In de zomer een goed terras, maar in de winter een te mijden plaats om iets te eten. Dan is het een goed café. Niet meer niet min. Het eten is sowieso inspiratieloos. Vol au vent uit een bokaal opgewarmd. Voor de kinderen is er een rampzalig aanbod. Als de bediening je niet vergeet dan kan je iets bestellen. Wij zaten een half uur te wachten op bediening in een vol café waar je elkaar niet kan verstaan aan tafel tenzij je gaat roepen. Weggevlucht. Leukste plaats is aan den toog. Geen aanrader om iets te eten.
Gezellig interieur en mooie ruime terras. Eten was een goeie prijs/ kwaliteit lekker en verzorgd
Leuke ervaring maar lawaaierig. Ik stel voor om absorptie panelen te hangen. De hazewindt in Menen had zelfde probleem maar nu niet meerEten: 4/5
Gezellig en heel lekker eetcafé zowel voor een romantisch etentje of een gezellige babbel. Voor privéfeestjes tot en met 45 kan men hier ook terecht. Buiten is er een speeltuin voorzien voor de kinderen. Die volledig is aangelegd met "rubbertegels"voor de veiligheid. Er zijn ook petanque pistes die gebruikt kunnen wordende club heeft wel voorrang. Heel aangenaam terras zoals u op de foto's zien. Er is ook een overdekte "smoke corner"voorzien voor de rokers. Houd u van lekker eten ...? Dan bent u hier aan het juiste adres. De bierkaart is ook heel uitgebreid. Ieder vind hier zijn ding. Twijfelt u...? Gewoon eens langskomen dan kunt u dit zelf constateren. Smakelijk alvast en proost!!
Leuke gelegenheid.Eten: 5/5
Gezellig heerlijk gegeten en fijne bedieningEten: 4/5
Lekker gegeten en vriendelijke bedieningEten: 5/5
Heerlijke maaltijden aan zeer goeie prijs, zalig vertoeven op het terras en een grote speeltoren in de schaduw voor de kleine Kids. Top.
Echt volks eetcafé waar je snel iets kan eten. Redelijk luidruchtig en dus niet echt een top locatie voor een tête-à-tête.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid