facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Engel

Den Engel
"Ijsbakfiets voor markten braderie en feesten"
Adres: Geelsebaan 87 , Retie 2470, BE
Telefoonnummer: 014 71 61 63
Stad: Retie
Route: Geelsebaan 87
Postcode: 2470



op zoek naar gerelateerd: den engel baarle nassau, den engel baarle nassau openingstijden, den engel zandhoven, restaurant den engel baarle nassau menukaart, den engel antwerpen, den engel herentals, den engel nieuwmoer, lunchkaart den engel baarle nassau
Recensies
Altijd keuze aan overvloed hier en de gekste smaken… heel lekker ijs: aanrader !!!
Zeer nette zaak. Ruime keuze in lekkere ijscreme. Je krijgt een grote portie tegen gangbare prijzen. Bij mooi weer kan je je ijsje buiten in een zetel rustig opeten. Top.
UItzonderlijk lekker ijs! Er is ook een bijzonder uitgebreide keuze, ik schat een stuk of 40 smaken. Regelmatig verandert een deel van het aanbod aan smaken. Ik eet vaak ijsjes, maar die van Den Engel is veruit de beste. Misschien een tikkeltje duurder dan de meeste ijssalons, maar dat is het ijs zeker waard.
Is en blijft een topper. De hoeveelheid van verschillende zelfgemaakte ijscreme smaken maakt kiezen elke keer weer moeilijk luxeprobleem . Dit is zeker een aanrader ook al moet je omrijden om er langst te komen.
Met afstand het allerlekkerste ijs in de verre omtrek. Kwaliteit gaat bij mij altijd voor kwantiteit, maar als je zulk lekker ijs hebt en dan ook nog zulke enorme bollen schept... dan ben je een echte topper. Chappeau!!!!
lekkere creme, heel lekkere creme, de beste in omstreken.. Maar voor de zoveelste keer ruim voor sluitingstijd wat volgens de website 21u is, voor een gesloten deur.. Hier word ik echt nie happy van, als je zin hebt in een lekkere creme, je voor een gesloten deur staat, om maar te zwijgen van de nutteloze kilometers die telkens afgelgd worden..
Zeer lekker ijs, prijs is wel aan de hoge kant, bv slagroom als suppliment voor 1,70€ is in mijn ogen overdreven.
Heel verzorgd en een enorme keuze aan verschillende smaken . Vlotte en nette bediening en alles heel hygiënisch. Super
Geweldige coupes en ijsroomvariaties.
Alle smaken zijn lekker. Grote porties.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid