facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Eethoek

Info

Sandwichbar Den Eethoek te Laarne is uw (meeneem) zaak voor ontbijt, broodjes, salades, panini's, gourmet burgers, soepen en andere dagverse snacks

Geschiedenis

Sandwichbar Den Eethoek te Laarne, is uw ideale stopplaats voor een (snel) ontbijt, tussendoortje of lunch. U kunt bij ons genieten van heerlijke ontbijtformules, krakend verse broodjes, panini's, salades, wraps, croques, soepen en dessertjes. Uiteraard is het ook mogelijk om al dit lekkers mee te nemen en er thuis, in de wagen of op het werk van te genieten. Bestel telefonisch voor 10u30 en u kunt zo uw broodjesbestelling afhalen zonder aanschuiven.

U kunt bij ons terecht vanaf 7u30 's morgens. We verwachten u dan met vers gebakken ontbijtkoeken, net gezette koffie en de geur van gebakken spek en eitjes.
In onze verbruiksruimte kunt u gebruikmaken van gratis WIFI en genieten van uw ontbijt of lunch tijdens het lezen van de krant of een tijdschrift.

Overtuigd? Wij heten u graag van harte welkom!



"In Den Eethoek te Laarne kunt u terecht voor een lekker verrassingsontbijt, heerlijk broodjes, gezonde snacks en nog vele andere hartige en zoete lekkernijen. U eet te plaatse in ons gezellig interieur of u komt het lekkers afhalen voor onderweg, op het werk of thuis.Wij verzorgen tevens na bestelling mooie verfijnde kaasplanken, tapasschotels, feest- en vergaderbroodjes, ontbijtmanden en nog zoveel meer. Kom zeker eens langs en laat u verleiden door heerlijke aroma's, kraakverse gerechten en een gezellige en gemoedelijke sfeer. Graag tot binnenkort!"
Adres: Eekhoekstraat 81, 9270 Laarne
Telefoonnummer: 0468223980
Stad: Laarne
Route: Eekhoekstraat 81
Postcode: 9270


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Feestzalen Laarne, Laarne evenementen, De Zevensterre, De Zevensterre ontbijt, Communiefeest Lokeren, Traiteur Kalken, Feestzaal Kalken, Communiefeest all-in Oost-Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Aernoudt Laarne Bakkerij Aernoudt Laarne 4 km Heel vriendelijke bediening, en het heeft gesmaakt
Recensies
Broodje french en broodje zoet geitje, absolute toppers! Net ook heerlijk ontbeten, niks tekort met vriendelijke bediening.
Heel lekker en uitgebreid ontbijt en niet duur!
Zeer lekker verrassingsontbijt! Een echte aanrader! Supervriendelijk!
Super lekker ontbijt
We kwamen langs voor een ontbijt op zaterdag ochtend. We hadden dit last minute besloten en waren niet op de hoogte dat ontbijt enkel op reservatie is. We werden ontvangen met: Hebben jullie gereserveerd voor het ontbijt?. Waarop wij antwoordden: Euh neen, we wisten niet dat dat moest. We voelden ons erna niet echt meer welkom. We hebben dan maar een Quick ontbijt genomen. De koffiekoek, de thee en de koffiemet stukje broodpudding waren goed.
Zeer vriendelijke bediening. Grote keuze aan lekkere ontbijten met meer dan voldoende hoeveelheden Zeer aan te bevelen. Doe zo verder.
Het ontbijt was heerlijk en personeel heel vriendelijk kan het iedereen aanraden om daar te ontbijten echt overheerlijk
Lekker eten veel variatie zeer vlugge bediening jammer bij het ontbijt is er maar 1 koffie inbegrepen de 2e moet je al betalen
vriendelijke bediening en lekkere broodjes, maar spijtig dat een gewoon spek met ei ontbijt niet verkrijgbaar is.
Leuke en vriendelijke sfeer. Een uitgebreid en vooral lekker ontbijt. Hier komen we nog terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid