facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Duiventoren

Den Duiventoren

Info

De officiële Facebook-pagina van taverne Den Duiventoren.

Geschiedenis

Gelegen in het landelijke dorpje Bazel is taverne Den Duiventoren een culinair begrip geworden. Wij bieden u een gevarieerde en uitgebreide menukaart met voor elk wat wils. De prachtige locatie staat garant voor een heerlijk ontspannend dagje uit.

Den Duiventoren biedt een prima uitvalsbasis van waaruit u prachtige wandelingen en fietstochten kan maken. Bezoek het pittoreske dorpje Bazel en ontdek haar culturele bezienswaardigheden. Kindvriendelijke omgeving (en aangepaste sanitaire voorzieningen).

Uiteraard verzorgen wij ook feesten en andere gelegenheden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Surf snel naar www.denduiventoren.be voor meer informatie of neem contact met ons op op 03 744 02 40. Voor vragen of opmerkingen over deze Facebookpagina kan u steeds terecht op [email protected]

Adres: Lange Gaanweg 1 , Bazel 9150, BE
Telefoonnummer: 03 744 02 40
Stad: Bazel
Route: Lange Gaanweg 1
Postcode: 9150



op zoek naar gerelateerd: den duiventoren openingstijden, den duiventoren bellem, den duiventoren menu, den duiventoren bellem menu, den duiventoren openingsuren, den duiventoren bellem openingsuren, menukaart duiventoren bazel, den duiventoren dorst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hofke van Bazel Hofke van Bazel 200 meter Wow! Wat een topervaring. Van bij het binnenkomen tot het einde echt ... wow. Het was...
Recensies
Hier kwamen wij vroeger heel veel eten maar gaat zienderogen achteruit, je moet altijd heel lang wachten voor er iemand komt opnemen en de mensen die er werken zijn hellemaal niet op de hoogte van suggesties of iets anders . Eten is er zeker niet slecht daar hebben we nooit problemen mee gehad maar de mentaliteit, dat is iets minder daar .klant is koning is daar niet zo aan de orde .
Mooie locatie, leuk met kinderen gezien het ruime terrein errond, de speeltuin en de paardjes en geitjes. We gingen voor de mosselen, deze waren niet slecht maar aan de kleine kant. De frietjes waren niet bijzonder. Bediening was zeer vriendelijk.
Gezellige brasserie met terras in een mooie groene omgeving. Lekker tafelen aan democratische prijzen. Heel vriendelijke bediening.
Wij zaten 30 min aan tafel voor iemand kwam gedeeltelijk de tafel afruimen van de vorige klanten, ik vroeg aan de ober of hij de tafel wou proper maken want het plakte en stond vol zout en suiker, dit is niet gebeurd. Warme chocolademelk besteld, wat kregen wij, lauw melk. De pannenkoeken waren niet goed gebakken en het personeel was helemaal niet vriendelijk, echt spijtig dat de taverne zo is geworden... om nooit meer terug te komen!!
De bediening loopt enorm mank. Op een half gevuld terras duurt het gemakkelijk 20 min voor de consumpties aan tafel worden gebracht. De obers weten ook totaal niet wat er op de menukaart staat. Wanneer we info vroegen over een bepaald gerecht kregen we als antwoord "Geen idee... Ik moet het binnen gaan vragen!" waardoor we dan maar vlug iets anders hebben genomen, uit angst dat we de ober het komende half uur niet meer terug zagen. De keuken sluit om 22u, maar toen we om 21u15 onze dessert wilden bestellen ging dit al niet meer. Het eten was niet slecht maar de bediening was zo rampzalig dat dit zeker niet voor herhaling vatbaar is.
Gaan eten met 4 personen afgelopen vrijdag. Met mooi weer is het terras heerlijk. Ondanks reservatie hadden we slechts een heel kleine tafel gekregen, waardoor het een echte puzzel werd om ieders bord op tafel te krijgen. Het menu is gevarieerd, correcte prijzen. De verhalen over de bediening zijn correct, we hebben 50 minuten gewacht op ons eten, waarbij we alle moeite van de wereld moesten doen om nog eens drinken te krijgen tussendoor. Na 3 keer te vragen om te betalen maar zelf aan de toog gaan afrekenen.
Tafel gereserveerd, vriendelijk onthaal...tot daar de 2 sterren. Daarna loopt het mis: eten besteld maar komt maar voor de helft toe en dat nemen ze dan na enkele minuten weer weg onder het mom van miscommunicatie. Blijkt dat ze de andere helft van over bestelling al op een andere tafel hadden gezet bij mensen die veel later dan wij binnen gekomen zijn. Lang moeten wachten en iedereen die na ons kwam kreeg mooi op tijd zijn eten. De mensen die mijn eten gekregen hadden hebben zelfs een compensatie gekregen van het huis en wij die het moesten krijgen niet. Jammer maar helaas. Ons zullen ze niet meer terug zien.
De laatste jaren al een enorme turnover gehad van wisselende eigenaars en personeel. Op dit moment aug '19 positief verrast door aangename bediening en lekker eten. De kippenreepjes met champignonsaus zijn een aanrader. Deze keer helemaal niet lang moeten wachten, vorige keer helaas zeer lange wachttijd. Leuke omkadering, gezellig! Tip: misschien de keuken ietsje langer open houden, want bij twee bezoeken konden we om 21u geen dessert meer bestellen.
Onze gereserveerde tafel stond klaar. Vriendelijke bediening en lekker eten. Wel twee minpuntjes: de verlichting in de toiletten is al langere tijd kapot, en na onze maaltijd was het moeilijk om de auto terug te vinden op een heel donkere parkings
Wel we kwamen tijdens een fietstocht deze tegen wilde iets eten op terras buiten. 11.50 dus ideaal.... Hebben een kwartier zeker zitten wachten.... Geen ober gezien dan maar opgestaan en elders iets gaan eten. Denk wel dat goede zaak is maar aan de bediening moet toch gewerkt worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid