facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Diepen Boomgaard - Grimbergen

Info

Den Diepen Boomgaard is een bioboerderij én sociale werkplaats. Respect voor mens en natuur gaan bij ons hand in hand. meer info : www.diepenboomgaard.be

Geschiedenis

Den diepen boomgaard is een volwaardige bioboerderij én sociale werkplaats die werkkansen biedt aan mensen die elders uit de boot vallen. Op +/-2 HA landbouwgrond telen wij seizoensgroenten die we rechtstreeks aan onze klanten verkopen via onze hoevewinkel en onze groente- en fruitabonnementen. De verse pakketten bedelen we wekelijks of tweewekelijks via centrale afhaalpunten in Brussel, de Vlaamse rand en het Mechelse. Naast onze overheerlijke groentepakketten heeft u de mogelijkheid om zelf uw biogroenten te planten in onze zelfpluktuin. Ook organiseren wij rondleidingen voor scholen, groepen, enzovoort. Deze rondleidingen vinden plaats op ons domein waar we aandacht besteden aan het herstel van de biodiversiteit. Kiezen voor DDB is kiezen voor gezond, (h)eerlijk én sociaal!

Adres: Rijkenhoekstraat 80, 1850 Grimbergen
Telefoonnummer: 02/270.00.35.
Stad: Grimbergen
Route: Rijkenhoekstraat 80
Postcode: 1850



op zoek naar gerelateerd: Hoevewinkel Grimbergen, Den diepen boomgaard recepten, Bio abonnement
Recensies
Duur, duur en duur.
Zeer gedienstige en vriendelijke bediening en een mooi aanbod als buurtwinkel! Zo zouden er meer moeten zijn in ons mooie dorp. Buiten kan je even aan de picknicktafel verpozen. Leuke fiets/wandelstop vlakbij Lintbos en Charleroihoeve/natuurgebied. Een aanrader
Super lekkere verse producten, gezellige winkel en heel vriendelijke medewerkers die heel behulpzaam zijn. Ze hielpen mijn bejaarde moeder ook de straat oversteken met haar aankopen Bedankt aan het team van Den Diepen Boomgaard!
Zeer vriendelijk personeel dat de regels tegen Coronavirus handhaaft dus slechts 1 persoon tegelijk in de winkel. Een gootsteen en gel aanwezig. Sappige biologische producten van zeer goede kwaliteit. Biologische eieren waar ik van hou en prachtige asperges. Het is kwaliteit en het is normaal dat het iets meer kost. Zo blij om bij elk bezoek bij u thuis te komen. Personnel très sympathique qui fait respecter les régles contre le Coronavirus donc 1 seul personne à la fois dans le magasin. Un évier et du gel à disposition. Des produits bio succulent et de très bonne qualité. Des oeufs bios que j'adore ainsi que les asperges magnifiques. C'est de la qualité et c'est normal que cela coute un peu plus cher. Tellement heureux de venir chez vous à chaque visite.
Altijd fijn om daar te winkelen!
Verse groenten en vriendelijk personeel.
Prachtige boerderij! Wij krijgen elke week op kantoor in Brussel lekker bedrijfsfruit geleverd. Het biowinkeltje heeft heel veel verse en originele producten. En een vriendelijke service, je gaat er sowieso buiten met een lach op je gezicht!
Als je natuurlijke smaak wil in je eten, dan moet je hier zijn. Dat is wat ik noem biologisch. Ipv biologisch in plastic verpakking in de supermarkt.
Misschien bio maar alles behalve vers. De sla stonk gewoon. Uiteindelijk hebben we enkel wat kaas gekocht en hebben die veel te duur betaald. Eigenlijk is het hier klinkklare diefstal.
Zeer onbeleefde vrouw, we mochten niet eens naar binnen. De winkel leek wel aangenaam, spijtig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid