facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Deugeniet - Ekeren

Den Deugeniet - Ekeren

Info

Den Deugeniet is een binnen- en buitenspeeltuin met oog voor zowel jong als oud. Dit kan je herkennen in zowel de gerechten, het onthaal, de service en de



"Den Deugeniet bvba is een fantastische plek waar kinderen zich geweldig kunnen uitleven ! De ouders kunnen in ware brasserie stijl genieten van heerlijke gerechten en dranken in comfortabele lounge stoelen en meubilair. De Binnenspeeltuin is enorm groot en gevuld met uitdagende, toffe attracties. De buitenspeeltuin kan zich gemakkelijk meten met de allerbesten in de omgeving en beschikt zelf over een gratis te gebruiken reuze bungee-trampoline. Het zon overgoten terras beschikt over parasols om de koelte op te zoeken en is helemaal geweldig om een zomerdag door te brengen !"
Adres: Leugenberg 189, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: 03 664 08 40
Stad: Ekeren
Route: Leugenberg 189
Postcode: 2180



op zoek naar gerelateerd: den deugeniet openingstijden, den deugeniet ekeren ongeval, den deugeniet menu, den deugeniet kind overleden, den deugeniet openingsuren, menukaart den deugeniet, den deugeniet ekeren prijzen, foto's den deugeniet
Recensies
Vandaag zijn we Sem zijn verjaardag gaan vieren. Hij wordt 8 januari 2 jaar. Wat hadden de kindjes de grootste pret en ook de volwassenen zaten gezellig samen en genoten van quality time onder familie en vrienden. Zoals steeds zijn ze in den deugeniet behulpzaam, lief en vriendelijk. Wil je een kinderfeestje waar kinderen echt op de eerste plek staan? Dan moet je in den deugeniet zijn! Dank u deugenieten!!! Sanne
Heel leuk! Het is hier wel altijd suuuper druk wat het niet altijd aangenaam maakt, maar iedereen weet natuurlijk dat het hier plezant is, dus dat is een logisch gevolg van dit succes. Je moet hier niet naartoe gaan voor een 'rustig' uitje als volwassene door vele gillende kinderen. Ik doe het wel nog enkel met mn kindjes die ouder zijn dan 5 jaar... toen ze jonger waren vond ik het niet geschikt wegens te druk. Het blijft ook een uitje dat niet voor elke week is omdat het ook wel wat kost. Maar al bij al is dit wel altijd een garantie op blije, gelukkige kindjes die zich dol amuseren.
Ik kom hier regelmatig met mijn dochter. Ze vindt het hier erg leuk. Het is hier gezellig vertoeven. Je kan lekker eten wat wel is waar niet goedkoop is. Als het druk is moet je wel lang wachten op je bestelling. AANDACHTSPUNT. In het donker gedeelte, niet verlicht, enkel met blacklight. Zou er een trap moeten zijn naar een glijbaan. Deze is er niet! Kinderen moeten ongeveer 1,5m klimmen om er te geraken. De eerste foto is een maand geleden. Toen stond er een stoel. Vandaag terug gaan kijken, en nu nog erger. Zie andere foto's. Dit is vragen voor problemen. Herstel dit aub op een veilige manier.
Den deugeniet is het leukste binnen en buitenspeeltuin van Antwerpen met een waanzinnig zonneterras om als ouder te genieten. Hele uitgebreide menu kaart. De verjaardagformules met bediening aan tafel zijn gewoon top en zeker voor herhaling vatbaar. Ook leuke extra attracties draaimolen, vliegende stoeltjes,... die inbegrepen zijn. Mijn dochter heeft een zeer leuke verjaardag gevierd!
Wij komen hier al vanaf onze kindjes geboren zijn. Goed weer of slecht weer, beide ideaal om een paar uur of gewoon een hele dag te vertoeven. Onze kindjes zijn altijd super happy als ze naar de Deugeniet mogen gaan en mama & papa stiekem ook wel . Medewerkers zijn ALTIJD super vriendelijk, je kan er lekker eten. We hebben hier al paar keer een kinderfeestje gehad van vriendjes en vriendinnetjes, steekt altijd goed in elkaar. Nu in december hebben wij zelf hier een feestje geboekt :- Dochter kijkt er al enorm naar uit.
Aangenaam verrast. Enkel betalen voor spelend kind. Wij waren er met 4 volwassenen en 1 kind. Prijzen van eten en drinken nog aan juiste prijs. Ons zien ze er terug.
Waar is dat feestje voor de kids? Hier!!! Zalig om met de kids naar hier te komen! Zowel voor een leuk verjaardagsfeestje zonder zorgen als bezigheid tijdens een saaie dag thuis. De kinderen kunnen zich ongelooflijk amuseren en 's avonds slapen ze eens zo goed! Je kan meegenieten van hun plezier, van een lekker hapje en/of een drankje genieten binnen en buiten en je kan zelfs je laptop meenemen en verder werken terwijl de kids hun bezigheden hebben. Ik kom graag regelmatig terug! Zeker de moeite!!!
Jaar na jaar vieren wij het verjaardagsfeestje van onze dochter in den Deugeniet... Keer op keer gaan we moe maar zo voldaan naar huis. Niet moe van het vele werk, maar moe van het meespelen en ravotten met de Kids. Want als je een feestje bij den Deugeniet geeft gaat het puur om het genieten, geen opruim, afwas, spelletjes verzinnen, entertainment... Gewoon met de beentjes onder tafel, gezellig een glaasje drinken of ravotten met de kindjes terwijl ze zich uitleven en uitgebreid gevierd worden, wat wil je nog meer! Onze kindjes gaan steeds met een grote glimlach en een heleboel nieuwe herinneringen weer naar buiten. Binnen spelen, buiten spelen, lasershoot, minigolf ze weten niet waarover eerst te praten, plezier voor groot en klein. Wij kijken alvast uit naar ons feestje in maart 2023 en wie weet wat heeft den Deugeniet dan weer in petto...
Voor de tweede keer "den deugeniet" het verjaardagsfeestje van onze dochter laten verzorgen, en het was weer super-de-puper-dik-in-orde!!!! De kinderen hebben de tijd van hun leven, de ouders kunnen eigenlijk gewoon genieten van het plezier van de kindjes terwijl al de rest voor jou geregeld wordt. Er was bij ons zelfs een kindje die niets mocht eten van wat we hadden besteld, dat was geen probleem in ruil daarvoor mocht hij iets kiezen dat hij wel mocht eten. Het personeel is super vriendelijk, een omgevallen cola??? Geen probleem, een vod en een lach en er is niets gebeurd ;-. Daarbovenop kregen we zelfs nog een tegoedbon om met de jarige nog eens een keertje gratis terug te komen. FANTASTISCH Wederom bedankt en ons zien jullie zeker terug!
The place to be voor een onvergetelijke dag voor de kindjes, verjaardagfeestjes, te vertoeven bij slecht weer… ! Ons zoontje is een absolute fan van ‘Den Deugeniet’. Na het vieren van zijn verjaardag met zijn vriendjes is hij alleen een nog grotere fan geworden ! Super goed georganiseerd, iedereen is er vriendelijk en je kindje wordt extra in de aandacht gezet voor zijn verjaardag ! Een dag om nooit te vergeten ! Gelukkige kindjes = gelukkige ouders Een echte aanrader dus ! Ook om gewoon een dagje te komen spelen …. de ideale plaats.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid