facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Boom

Den Boom

Geschiedenis

Maandag en Dinsdag sluitingsdag
Woensdag 12.00 / 15.00
Donderdag 10.00 / 21.00
Vrijdag 12.00 / 21.00
Zaterdag 12.00 / 21.00
Zondag 12.00 / 21.00



"restaurant in prachtig oud herenhuis, klassieke keuken met moderne twist, rustig binnenterras, seizoensgebonden keuken"
Adres: Antwerpsestr. 35 , Boom 2850, BE
Telefoonnummer: 03 290 00 73
Stad: Boom
Route: Antwerpsestr. 35
Postcode: 2850



op zoek naar gerelateerd: den boom stoffen, brasserie den boom vorselaar, den boom openingstijden, den boom vorselaar menu, den boom vorselaar, den boom gordijnen, restaurant den boom vorselaar, den boom lier openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chengs Garden Chengs Garden 266 meter Superlekker gegeten en hele vriendelijke bediening. Zijn vrij laat binnengevallen en ...
Salpicon Salpicon 276 meter Heerlijk gegeten, Ik had het Kabeljauw haasje en was super lekker. Als voorgerecht ga...
Kaai Kaai 389 meter De meest gezellige en hippe zomerbar van Boom en omstreken.
Recensies
Top restaurant! Aangenaam bediend, zeer lekker eten. Leuke sfeer.Eten: 5/5
Super! perfect om rustig en zeer lekker te eten. Ideaal in combinatie met avond popup theater studio 100. Op 10 minuten ervan. Wij wonen in Middelkerke en qua locatie en route ideaal. Ook parking Eten en bediening super!!
Simpelweg een toprestaurant! Nog nooit teleurgesteld geweest. Het Paasmenu was weer buitengewoon. Superlekker van het aperitief tot aan de koekjes bij de koffie. Helemaal af! Eten: 5/5
Sinds 2020 kom ik hier toch wel meerdere keren per jaar eten en op zondag een Trippeltje drinken. Het interieur is heel uniek, beetje klassiek, maar dat vind ik juist heel mooi. Het geeft karakter. Over het eten ga ik weinig woorden vuil maken. Ik zou zeggen, beleef het voor jezelf. Fantastisch dus.
Fijn dat er ook voor de kinderen moeite gedaan wordt qua menuEten: 4/5
Tijdens de covid-19 toestand eten besteld. Wij waren aangenaam verrast. Ondanks het feit dat alles verpakt was, was toch alles mooi gegarneerd op een bord. Super lekker gegeten! Update 12/04/2022. Wij zijn er eindelijk eens ter plaatse gaan eten. Het was geweldig, zeer vriendelijke bediening, mooi kader en heel belangrijk voor een restaurant... lekker gegeten! Wij gaan terug.
Heerlijk gegeten. Beetje barokke inrichting maar dikke prima!
Gisteren hebben we eindelijk een bezoekje gebracht aan restaurant Den Boom. Na een vriendelijk ontvangst door het personeel, hebben we genoten van alle verrassende smaken en lekkere combinaties op ons bord. We kozen dan ook voor het menu dat aangeboden werd als suggestie, genieten van begin tot einde. Mijn eerste Mechelse asperges waren een schot in de roos. Wij gaan zeker terug!
Leuke plek met lekkere gerechten en een prima bediening !!Eten: 5/5
Den Boom is altijd een beetje thuiskomen. Gelijk wat je bestelt, het is lekker en met passie klaargemaakt. Komt daarbij nog een altijd gemoedelijke sfeer, een ommuurde terras en altijd attent zaalpersoneel. Niet voor niets komt half Boom hier eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid