facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Bonten Os

Den Bonten Os

Info

Den Bonten Os is een eet- en praatcafé.

Geschiedenis

Den Bonten Os is een eet- en praatcafé. Iedereen is welkom om te genieten van een verzorgde maaltijd of een heerlijk biertje samen met vrienden en kennissen in een sfeervol en aangenaam kader.

Adres: Molenbergstraat 20, 9340 Lede
Telefoonnummer: 053/80.47.70
Stad: Lede
Route: Molenbergstraat 20
Postcode: 9340



op zoek naar gerelateerd: Café Lede, Brasserie Lede, In den Bonten Os
Recensies
Deze middag heel lekker gegeten! Als voorgerecht Asperges op Vlaamse wijze en met gerookte zalm en mousseline. Als hoofdgerecht de lekkerste brochette die ik sinds lange tijd gegeten heb. Mooie stukken varkenshaas, gemarineerd en perfect gebakken. Geserveerd met lekkere patatjes, leuk slaatje bij. Top! De wijnkaart is ook zeer eclectisch. Voor ieder wat wils…
Gezellige bistro in hartje Lede. Het ligt vlak bij het dorp, maar ligt in een rustige straat. De weelderige tuin achteraan geeft je het gevoel even weg te zijn uit het dagelijkse. Heerlijk om iets te drinken of om iets lekker te komen eten.
Wat een fantastische zaak! Het eten is fantastisch alsook de bediening! Het is gezellig vertoeven in Den Bonten Os! Wij komen zeker terug en gaan dit ook aanraden aan vrienden en familie!
We kwamen hier per toeval op zondagmiddag binnen, wat een aangename ervaring! De zeer vriendelijke uitbaters en top kwaliteit producten zorgden voor een gezellige en lekkere afsluiter van onze namiddag. Hier komen we zeker terug!!!
Fijn restaurant om gezellig te gaan eten. Het eten is er lekker, verse producten en leuk gebracht. De kok doet het echt goed. De kaart staat niet overvol maar meer dan keuze genoeg. Liever zo dat alles vers is. Wat meer aanwezigheid achter de toog zou beter zijn. Parkeren kan op de ruime parking naast de zaak. De zaak is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Mogelijkheid om een zaaltje te gebruiken.
Heerlijk eten, prachtige setting en supervriendelijk personeel!Eten: 5/5
Nieuwe eigenaars. Lekker eten en veel.Eten: 5/5
eten zeer goed en bediening zeker OK. In zijn geheel een aanrader.
Gezellig café vriendelijke bedieningEten: 5/5
In de zomer buiten op het terras zitten achteraan is een grote troef! Bediening is vriendelijk mazr gaat soms traag. Maar alle begrip ervoor. De spaghetti maakt alles goed! Deze zelfgemaakte spaghetti is super lekker. Vraag een kleine portie voor de kleine honger want de normale portie is echt groot. Met kaas erop. Maar o zo heerlijk!! Klein negatief puntje: er staat altijd wat water in het bord. Iedere keer. Vind ik persoonlijk iets minder smakelijk en snel te verhelpen door de saus beetje meer te dikken. Maar uiteindelijk is dit maar muggeziften hoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid