facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Artist

Den Artist
Adres: Kapucijnenstraat 13 , Oostende 8400, BE
Telefoonnummer: 059 80 88 89
Stad: Oostende
Route: Kapucijnenstraat 13
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Den Artiest Oostende menu, Den Artiest Oostende reserveren, Den Artiest Oostende geschiedenis, Den Artiest Nieuwpoort, Den Artiest Geluwe, Kapucijnenstraat 13 8400 Oostende, Den Artiest Leuven menu, Den Artiest Nevele
Recensies
Lekker gegeten, zeer goede, toffe bediening! Alleen correct zijn met de wijn aub opm voor het mgmt voor de rest top.
Een top grill restaurant. Niet alleen het eten maar ook de toffe bediening en de mooie inrichting maken het hier tot een topbeleving. Een echte aanrader. Als ik nog eens in Oostende ben ga ik hier zeker terug komen eten.
Gegrilde vlees? Dan is dit een plekje om eens op te zoeken. Prachtig restaurant qua interieur en decoratie. Met de donkere wintertijden kan je je ook nestelen rond hun gezellig vuurtje.
Ondanks personeel tekort en de drukte een heel aangename ervaring gehad. Heel vriendelijk personeel en heerlijk gegeten !
Leuk om langs te gaan en lekker om te eten dan vooral hun scampi Den Artiest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid