facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Antrekoot

Adres: Lakensestraat, 1853 Strombeek-Bever, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02 261 04 44
Stad: Strombeek-Bever
Route: Lakensestraat
Postcode: 1853



op zoek naar gerelateerd: Den Entrecôte Schoten menukaart, Den Entrecôte Schoten, Entrecôte Borgloon menu, D Entrecôte Borgloon openingsuren, Den Entrecôte menu, Entrecote MENU, Den Entrecôte openingstijden, d'entrecote wimmertingen
Recensies
Lang getwijfeld om het 3 of 4 te geven. Zit rond 3,5. Het eten was lekker maar er ging vanalles mis. We kregen eerst onze hoofdschotels ipv voorgerechten. Dus lang wachten om dan toch voorgerechten te krijgen. En die waren fout... Verkeerde en duurdere kroketten die we ook betaald hebben... We hadden geen zin om opnieuw te wachten dus opgegeten maar wel gemeld... Toen we dessert en thee bestelde kregen we alles voor de thee maar geen tassen... Aandacht vragen van iemand lukte ook niet druk bezig met 2 grote tafels. Toen ons dessert zelf kwam, kon ik vragen om tassen... Tijdens de betaling kreeg ik wel een excuses... Fijn, maar had graag tijdens het eten als iets gehoord of update gehad. We hebben veel gewacht zonder communicatie. Dit had mijn review sowieso hoger gemaakt! Gaan we zeker nog eens een nieuwe kans geven, want het eten is wel lekker!
Het eten is enorm lekker. Gevarieerde lunches 's middags en bijvoorbeeld een super lekkere Fiorentijnse steak is een aanrader.Eten: 5/5
Geweest tijdens de weeklunch. 3 gangen voor 22.50eur! en alles was super lekker! Ook mega vriendelijke bediening. Komen zeker terug.
Goedlachse bediening, informele sfeer, lekker eten. Er waren 2 groepen aanwezig maar dit heeft niet gestoort. Reservatie op een zondagmiddag was wel nodig. Prijzen waren aan de hoge kant maar achteraf gezien wel de moeite waard. Tip: probeer het sharing plate bij de aperitief, heerlijk! 1 groot minpunt: geen Bancontact!
Vriendelijke bediening en heerlijk eten! Vers gegrild in de mooie en gezellige zaak. Sharing plate is een absolute aanrader als aperitief. Niet goedkoop maar zeker wel zijn prijs waard. Jammer genoeg ook een groot minpunt: we konden niet betalen met Bancontact, dat is in deze tijden stilaan ondenkbaar.
We besteld en een apéro, hoofd schotel en dessert. We hadden meer verwacht. Voor een vleesrestaurant was de "Steak" minimaal en niet zoals voorgesteld. <200 gr en te taai . Ik had gevraagd of de steak tartaar bereid was, men zei neen. Deze bleek nadien wel bereid. Dat was een teleurstelling. Ik heb immers mijn tartaar graag zonder zout en heel natuur.
Super lekker eten, vriendelijke bediening, prijs-kwaliteit zeer correct! Zowel de scampi als de biefstuk waren perfect gebakken. Zeer lekkere kruidenmix. Kortom, wij komen zeker terug!
Beter dan verwacht.. een heerlijk stuk Simmenthal. Perfect seignant gebakken. Lekkere groenteschotel erbij alsook een lekkere wijn aan normale prijs. Ook mijn tafelgenoten hebben vd avond genoten.
Zeer lekker gegeten! Top bediening en ons hondje ook welkom. Zeker een aanrader
Ik raad aan bij reservatie te definiëren aan welke tafel je wenst te zitten. De restauranthouder blijkt immers niet consistent in het toekennen van een goede tafel aan mensen die vroeg boeken. 10 weken vooraf boeken voor mijn verjaardag bleek onvoldoende om niet aan de slechtste tafel van het restaurant te worden geplaatst, nota bene onmiddellijk naast de hete grill bij een temperatuur van 26°C. De chef hierop aansprekend werd er op een niet erg klantvriendelijke manier gereageerd: "Wat moet ik dan zeggen. Ik sta altijd aan het vuur". Er werd enkel oplossend gedacht door een erg vriendelijke dienster, die een tafeltje voor ons buiten dekte en zo toch nog een fijn verjaardagsetentje probeerde te creëren. Hier werd duidelijk dat een grotere groep van +10 mensen door Corona-maatregelen 2 tafels moesten innemen naast elkaar. De 4 mensen - die 10 weken eerder hadden geboekt - moesten dan maar baan ruimen. Dit werkt niet mensen. Ons zie je alleszins niet meer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid