facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Angeluus

Den Angeluus

Info

Den Angeluus, gelegen te Prosperpolder (een gehucht van Kieldrecht), is een gezellig sfeercafé.

Adres:
Telefoonnummer: 03 575 93 61
Stad: Kieldrecht



op zoek naar gerelateerd: Den Angelus openingstijden, Taverne Kieldrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café middelkamp bij natje Café middelkamp bij natje 5 km Leuk cafe. Vriendelijke bediening.
Jeugdhuis 't Eiland Jeugdhuis 't Eiland 5 km Plaatselijk jeugdhuis waar altijd wel iets te doen is.
Recensies
Bruin café met een ruim terras in de tuin. Het kan er op zondag erg druk zijn. Goeie stopplaats om wat te drinken. Als je iets wilt eten is er keuze tussen een kaasbordje en een bordje met gevarieerde snacks.
Mooi café om even aan te doen als je een rondje gaat fietsen door de polders aan schelde rond Doel . Hebben ook hun eigen bier. Prosper . Ook achter een mooi ruim terras
Volks cafe vlak aan de kerk met ruime mogelijkheden tot parkeren. Vlotte en vriendelijke bediening. Mooie start en stopplaats voor een wandeling in de omgeving.
Leuk buurtcafé. Ideaal om een wandeling te beëindigen.Service: 5/5
Maak een wandeling in de Prosperpolder en stap na afloop café Angulus binnen voor een opkikker.
Augustus 2020: Heel leuk en gezellig praatcafé. Vriendelijke uitbaters en gezellige plaats om te zitten/babbelen. Deze omgeving was al meermaals een plaats voor filmopnames.
Zeer tof, gezellig, fijn café.Service: 5/5
Super leuke stop Lekkere biertjes Je kan er wat knabbels hebben en eten Vriendelijk Speeltuin
Super rustig en gezellig buitenterras, in Prosperpolder
Wie het Angelus en dus ook den Angelus niet kent, mist echt de sfeer en de ziel van het kleine dorp, eerder het gehucht Prosper-Polder waar de tijd precies heeft stilgestaan. Een authentiek, gezellig café typerend voor de prachtige natuurstreek daar waar men na een eindeloze wandeling op den dijk en de polders beschutting kan gaan zoeken in dit bijzondere café met al even bijzondere en sympathieke uitbaters. De Belgische bieren worden er met heel veel liefde, geduld en zorg getapt alsook genuttigd. Genieten in een oase van groen en rust.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid