facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Aftrap Fietscafe en Cafetaria sporthal

Den Aftrap Fietscafe en Cafetaria sporthal

Info

het cafetaria van de nieuw sporthal 'De Borg' te Neeroetern !Een plek voor jong en oud.Ondertussen een begrip in Neeroeteren en omstreken.

Geschiedenis

2 september 2013 werd het cafetaria officieel geopend. Het werd meer dan een ontmoetingsplaats voor sporters. Cafetaria den Aftrap is een ontmoetingsplaats voor jong en oud, groot en klein ; zowel voor sporters als inwoners van Neeroeteren en klanten ver buiten Neeroeteren.

Cafetaria Den Aftrap is een officieel fietscafé en vele fietsers en wandelaars vinden hun weg naar Den Aftrap.

Gezinnen vinden hun draai in het cafetaria , omdat er gedacht is aan de kinderen. Hun ouders kunnen in alle rust drinken en ondertussen spelen de kinderen binnen in de speelhoek of buiten in de omheinde speeltuin.



Een grote troef is zeker de uitgebreide bierkaart, voor ieder wat wils. De kaart wordt geregeld aangevuld met nieuwe bieren.

En koffie en vlaai ? Voor 4,00 euro ? De moeite waard !

We nodigen jullie allen uit een kijkje te nemen in ons cafetaria. Jullie worden met open armen ontvangen door Peter en Joyce en de rest van het team !

Adres: Rotemerlaan 34, 3680 Neeroeteren, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089257794
Stad: Neeroeteren
Route: Rotemerlaan 34
Postcode: 3680



op zoek naar gerelateerd: Den Aftrap Neeroeteren
Recensies
Super lekkere verse mosselen gegeten! Vriendelijk personeel, begaan met de klanten. Mijn complimenten!Eten: 5/5
Met nieuwe eigenaars is den aftrap zeer sterk verbeterd. Heel beleefd, verzorgd personeel en een duidelijk structuur in de bediening en de keuken. Prijs kwaliteit dik in orde! Deze zaak zal zeker lang standhouden!Eten: 5/5
Zeer vriendelijk bij het binnenkomen bediening was vlot en beleefd zeer goed gegeten aan een schappelijke prijs hier komen wij zeker nog terug, doet zo verderEten: 5/5
Sinds de nieuwe eigenaar is begonnen is den aftrap zienderogen verslechterd: onbeleefd, eigenaar is slordig, geen structuur. Slechte bediening. Dit gaat niet lang standhoudenEten: 1/5
De nieuwe eigenaars doen het goed.Lekker eten goede bediening vriendelijk en gezellig.Wij komen er graag. Kindvriendelijkheid: Een klein speeltuintje voor de kinderen met springkasteel.
Gemoedelijke zaak. Bediening is zeer vriendelijk, eten is lekker en democratische prijzen. Aanrader!Eten: 5/5
Toffe uitbaters! Top personeel Veel keuze in dranken en food!! Fijn vertoeven!!!!Eten: 5/5
Vriendelijke service en lekker eten.Eten: 5/5
Leuke en vlotte bediening. Lekker gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!
Den Aftrap heeft een ruim en rustig terras met zicht op de kinderspeeltuin. Bij goed weer wordt er ook een springkasteel opgesteld. Rekening houdende met het vele volk dat er soms is, verloopt de bediening vlotjes. Het personeel is er vriendelijk en behulpzaam. Er is een uitgebreide bierkaart en koffie met Limburgse vlaai is vooral bij de vele fietsers in trek. Binnen is er een TV plus een groot scherm opgesteld, waardoor sportliefhebbers hun geliefde sport live kunnen volgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid