facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Demo-Spel Leuven

Demo-Spel Leuven
Adres: Sint-Hubertusstraat 3, 3000 Leuven, België
Telefoonnummer: 016 84 36 30
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Leuven
Route: Sint-Hubertusstraat
Huisnummer: 3
Postcode: 3000


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 12:00–23:00
woensdag: 12:00–23:00
donderdag: 12:00–23:00
vrijdag: 12:00–23:00
zaterdag: 12:00–23:00
zondag: 12:00–18:00

Recensies
Een gezelschapspel hier gekocht en actie figuurtjes ook hier laten schilderen door hun 'painting-service'. Dat was prijzig maar ao het zelf niet voor dat geld gekunnen hebben, ben dus zeer tevreden over de communicatie, prijs en service.
Of je nu op zoek bent naar een lekkere koffie, advies voor of een demo van een bordspel, of benodigdheden voor je favoriete tcg of miniaturenspel: demospel is the place to be. De keuze aan bordspellen hier is zeer groot, maar personeel helpt je met plezier zoeken. Hun koffies en thees worden ook allemaal zeer deskundig klaargemaakt, en voor de kleine honger bieden ze ook brownies, cheescake, en ander gebak aan. Ook worden hier elke week verschillende toffe evenementen georganiseerd: er valt elke dag wel wat te doen!
Super leuk stekje voor een boardgame te spelen of te kopen!nLeuke bijpassende biertjes of een koffie erbij maakt het helemaal af. Vriendelijke mensen achter de toog
Heel gezellig qua sfeer. Heel behulpzaamnSamen om mijn postpakketje te maken en de gepaste boasters hierin te verwerken. Joviale en correcte service naar de klant toe.
Je kan hier gezellig iets drinken en te gelijk gebruik maken van tal van leuke gezelschapsspellen! Je kan ook zelf spellen, kaarten en gaming accessoires kopen in hun winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid