facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Demaré, Patisserie

"Wieland Baert nam in 1992 de bekende Knokse patisserie DeMaré over van Wilfried DeMaré. In 1997 kocht hij het pand van patisserie Vienna en verhuisde zijn zaak, waar ze nog steeds gevestigd is. Wieland komt niet uit een bakkersfamilie maar maakte al op jonge leeftijd kennis met het vak via een vriend uit een bakkersfamilie. Daar kreeg hij de smaak te pakken. Na een opleiding bakkerij in Ter Groene Poorte en werkervaring bij patisserie Jacobs in Knokke en vier jaar bij Wittamer in Brussel, stopte zijn leerparcours en startte zijn zelfstandige carrière in Knokke. Hij behield de naam van de patisserie omdat die al drie generaties bekend stond voor de productkwaliteit. Hij zet het werk van zijn voorganger verder en geeft kwaliteit de voorrang."
Adres: Kustlaan 119 , Knokke-heist 8300, BE
Telefoonnummer: 050 61 13 14
Stad: Knokke-heist
Route: Kustlaan 119
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: demare knokke, ontbijt knokke, patisserie knokke, de baere knokke, beste bakker knokke, lucas knokke, bakkers knokke, blé d'or
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taverne Royale Taverne Royale 1 km Croque madam was meer dan voldoende en lekker! Idem voor de garnaalkroketten...Eten: ...
Recensies
Beste patisserie / bakker van Knokke. Onze go-to voor een koffiekoek en koffie to go om vervolgens in de zon op de dijk van te genieten!
De betere bakkerij. Jammer dat er weinig parkeergelegenheid is, zoniet 5 sterren.
Lekkere pistolets en gebak super suikerbrood aanrader
Goede koffiekoeken en niet te prijzig
Kan niet oordelen over de tearoom maar de bakkerij zorgt voor heerlijke producten uit de bakkersoven: stokbrood, suikerbrood, haverzemelenbrood, enz... vriendelijke bediening en het gebeurt dat je juist achter Sergio Herman staat aan te schuiven die het stokbrood van Demaré als het beste stokbrood uit de wijde omgeving bestempelt!
Broodje was lekker echter waren we verbaasd hoe klein het broodje was voor die prijs. Een groter broodje mag je wel verwachten voor een lunch.
Goede bakker om af te halen, maar om er te ontbijten/brunchen ontbreekt het voor mij aan een iets uitgebreider menu ondanks de corona ipv een eenvoudig pistolet, baguette met beleg en/of een eitje tov andere zaken. Je zit ook wat verscholen vanachter met enkel wat spiegels dat het decor breekt.
Heel vriendelijke bediening en zalig lekkere pistoletjes
Kwaliteit , perfectie qua patisserie , liefde voor het vak zit in de smaak van een lekkere merveilleux , een uithangbord sedert decennia al ten tijde van Wilfried De Maré ! Smakelijk
Schandalig. 7,80 euro voor een piepklein broodje met kaas. En dan nog een keihard broodje dat half is aangebrand. 2 pistolets erbij moeten kopen voor een "normaal" middagmaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid