facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delzelle Résidentiels

Delzelle Résidentiels

Info

Spécialiste de l'appartement neuf,
Delzelle Résidentiels a conçu et mis en chantier près de 2000 logements dans le Hainaut et le Brabant wallon.

Geschiedenis

Le Ronquières Festival, qui se tiendra ces 5 et 6 août 2017, est reconnu pour être l'un des plus beaux festivals de l'été. Spécialiste de l'appartement neuf depuis plus de 20 ans dans la région, DELZELLE RESIDENTIELS ne manquera pas cet événement incontournable. Comme l'année passée, nous vivrons avec vous ce weekend festif, convivial et riche en émotions. Nous n'en dirons pas plus mais une chose est certaine:

#IlSeraLàLeBonheurIlSeraLà

#Ronquières

Adres: Rue du Bailli, 18, 1480 Tubeke
Stad: Tubize
Route: Rue du Bailli, 18
Postcode: 1480


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Delzelle contact, APPARTEMENT à louer Delzelle Tubize, Delzelle Mons appartement à vendre, Appartement Delzelle Braine-le-Comte, Immoweb mons appartement A louer, Delzelle Enghien, Appartement Delzelle Jurbise, Thomas & Piron
Recensies
Van mijn kant zorgen ze ervoor dat ze niet aan buitenlanders verhuren. Werkzaam en genoeg om mijn huur te betalen, werd geen verzoek geaccepteerd.
Geen reactie van hen. Zeer bijzondere selectie voor de verhuur van een woning.
Vaste telefonische afspraken en niet bellen. Ondanks meerdere pogingen om te bellen en te mailen tussen januari en mei 2021, geen terugkeer en het goede dat ik kende en wilde verwerven is door mijn handen gegaan! Niet op de hoogte blijven van gelijkaardige projecten Gieterij van Edingen De site is niet op de hoogte van de werkelijk beschikbare eigendommen: u wordt wijsgemaakt dat er beschikbaarheid is wanneer de meerderheid is verkocht! We zouden uiteindelijk geloven dat u e-mailadressen op de zwarte lijst zet die erop staan ​​op de hoogte te worden gehouden van uw projecten! Wat een zakelijk inzicht!!!
Zeer serieus bedrijf met zeer gemotiveerde en professionele medewerkers.
Promotor bovenaan. Van de aankoop tot de ontvangst van mijn appartement is alles perfect verlopen. Een bedrijf met mooie mensen die luisteren naar klanten. bedankt voor alles
Vriendelijk personeel en verkoopvertegenwoordigers, open voor elk verzoek om informatie. Snelle respons tijdens elk contact e-mails, afspraakaanvraag. Zeer mooie nieuwe gebouwen maar een beetje duur, maar dat is de prijsklasse denk ik voor dit type appartementen in een stad als Tubeke.
Ik had een camper.. niemand.. niet eens een telefoontje.. dus ben ik verhuisd voor deze camper.. schandalig..
Ik wijs erop dat mijn vader, voordat hij naar een tehuis terugkeerde, eerst in een noodsituatie in het ziekenhuis werd opgenomen voor zijn kanker en vervolgens in een tehuis voor palliatieve zorg werd geplaatst en bovendien was zijn huur 425 EUR waarvan hij niet wist dat hij een reputatie kreeg omdat hij dat niet deed Ik wist niet dat hij niet meer naar huis ging Bovendien heeft hij zijn aanbetaling in de rue Marcoux ook niet teruggekregen en ik was het die het contract tekende en de aanbetaling aan de rue de Virginal gaf, niet mijn vader.
Eigenaren van een appartement voor persoonlijk gebruik sinds de bouw in 2011-2012 in Braine-le-Comte, we zijn blij met ons eigendom. Het bedrijf Delzelle is ondanks enkele gevaren een serieus bedrijf; al het nodige is gedaan om deze aan te pakken. Wij hebben geen seconde spijt gehad van onze aankoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid